Je leest het in het Daily Bulletin van maandag 13 februari
 
 
 
 
Tsitsipas: "Het voelt als gisteren dat ik hier was"
Voor de zevende keer alweer doet Stefanos Tsitsipas, toch pas 24, deze week mee aan de ABN AMRO Open in Rotterdam. Het is niet zo dat hij tot het meubilair behoort bij een evenement dat al 50 jaar bestaat, maar toch, een kind aan huis is hij hier wel. De Griekse toptennisser, de nummer 3 van de wereld en in Ahoy als eerste geplaatst, kijkt er zelf van op. "Zevende keer alweer? Zo, dat is meer dan ik dacht", reageert hij. "Het voelt in elk geval als gisteren wanneer ik hier door de hallen en over het centre court loop. Een beetje alsof ik hier vorige week nog was. Hier begon het voor mij als tennisprof."
LEES VERDER
"Rotterdam kent een imposante historie"
Felix Auger-Aliassime verliet vorig jaar Rotterdam Ahoy met zijn eerste ATP-titel. De Canadese titelverdediger keek vreemd op toen hij zaterdagavond zijn rentree op het centre court maakte. De baan had tijdelijk een ware metamorfose ondergaan naar een sfeervol restaurant met veertig grote tafels.

Dat was natuurlijk niet zo maar gebeurd. Het ABN AMRO Open vierde de 50e verjaardag met veel prominente gasten.



LEES VERDER
 
 
 
Sterren stralen bij onvergetelijk openingsdiner
Een sterrendiner op het centre court: ter ere van het 50-jarig jubileum verraste de organisatie van het ABN AMRO Open ruim 300 (oud-)kampioenen en prominenten op zaterdag met een ongeëvenaard diner in Rotterdam Ahoy. Vier sterrenchefs bezorgden de genodigden een avond die bol stond van sterke verhalen en culinaire hoogtepunten.

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam: "Dit toernooi zorgt voor positieve publiciteit van de stad over de hele wereld."
​​​​​​​
LEES VERDER
NOS Langs de lijn vanuit Ahoy
De radio-uitzending van Langs de Lijn komt vandaag vanuit Rotterdam Ahoy. Speciaal voor de jubileumeditie staat het programma, van 21.30 tot 23.00 uur te beluisteren via NPO Radio 1, in het teken van het ABN AMRO Open.

​​​​​​​Achter de microfoon zullen onder anderen toernooidirecteur Richard Krajicek, tenniscommentator Marcella Mesker en ultieme Ahoy-fan Marie-José Willems (zij bezocht alle 50 edities (!) van het ABN AMRO Open) plaatsnemen.
LUISTER LIVE
 
Nederland-België in dubbelspel
De eerste dag van de jubileumeditie van het ABN AMRO Open begint met een partij uit het dubbelspel. De Griekse broers Stefanos en Petros Tsitsipas openen tegen het als vierde geplaatste dubbel Lloyd Glasspool/Harri Heiovaara. De dagsessie eindigt met een Nederland-België. ​​​​​​​
VERDER LEZEN
ABN AMRO: Changing the game since '74
Sinds 1974 brengen we de tennissport verder. Jaar in jaar uit. Slag na slag. Steeds innovatiever, duurzamer en inclusiever. Op de baan, maar ook ernaast. Dat vraagt om doorzettingsvermogen. En een ijzersterk geloof dat dingen die we altijd doen, ook anders kunnen. Welkom bij de vijftigste editie van het ABN AMRO Open.
BEKIJK DE VIDEO
 
Kom in actie op Sports Plaza in Rotterdam Ahoy!
Het ABN AMRO Open is veel meer dan alleen een tennistoernooi, het is ook een compleet dagje uit. Kom zelf in actie in ons sportieve paradijs Sports Plaza en doe mee aan een clinic of de VR challenge. Of word jij het ‘servicekanon’ van 2023?

Het geheel vernieuwde Sports Plaza vult ook dit jaar weer een complete hal, vol met leuke, grappige en sportieve activiteiten. 
ONTDEK SPORTSPLAZA
Steun voor kinderen én ouderen 
Een tennisclinic voor vijftig kinderen die het niet makkelijk hebben, maar ook: eenzame ouderen een dag toptennis laten beleven. Het ABN AMRO Open wil op verschillende manieren impact maken. Dat gebeurt onder meer door een jarenlange nauwe samenwerking met sociale partners en goede doelen.

​​​​​​​Benieuwd wat we doen op maandag?
MEER OVER IMPACT