ZZP Nieuwsbrief
24 november 2023

Wat betekent de verkiezingsuitslag voor jou als zzp'er?

Op 22 november 2023 waren de Tweede Kamerverkiezingen. Inmiddels weten we dat de PVV veruit de grootste partij is geworden en dat ook de VVD, GroenLinks en NSC partijen zijn die 20 of meer zetels hebben behaald. Op onze website hebben we voor jou de beleidspunten van deze partijen voor belangrijke ondernemerszaken uitgelicht.

Maar wat ga jij als zzp'er merken van de verkiezingsuitslag? Frank Alfrink, voorzitter van Vereniging ZZP Nederland, gaat hierover in gesprek met presentator Roland Tameling. Kijk en luister mee op de website van De Ondernemer vrijdag 24 november tussen 11:00 en 13:00 uur. Je kunt ook alles luisteren via New Business Radio. Dit radioprogramma staat ook in het teken van de uitreiking van de prijs voor de Freelancer of the Year. Daarover lees je meer in onderstaand artikel.

Hoe denken de partijen over ondernemerschap

Wie wordt de Freelancer of the Year 2023? Over enkele uren weten we het!

Op 24 november wordt, tijdens een live radio-uitzending van De Ondernemer, bekendgemaakt wie de titel Freelancer of the Year 2023 wint. Ook de winnaars van de prijs voor de Beste Starter en de Publieksprijs worden dan vergeven.

Kijk en luister mee op de website van De Ondernemer vrijdag 24 november tussen 11:00 en 13:00 uur. Je kunt ook alles luisteren via New Business Radio. Ontmoet de 10 finalisten en luister naar hun ondernemersverhalen.

Tijdens de radio-uitzending worden allerlei ondernemerszaken besproken. Zo komen de winnaars van de FOTY Awards 2023, Martin van Kranenburg en Joery Mooijman aan het woord, wordt de politieke situatie voor zelfstandig ondernemers na de verkiezingen besproken, wordt ingegaan op de Wet DBA en de verplichte AOV en als hoogtepunt hoor je wie zich een jaar lang de beste zzp'er van 2023 mag noemen.

Kijken en luisteren via De Ondernemer
Luisteren via New Business Radio

Wat vind je van deze e-mail?
@StZZPNederland @StZZPNederland
@zzpnederland.nl @zzpnederland.nl
zzp-nederland.nl zzp-nederland.nl
Copyright © 2023 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.

Ons adres is
ZZP Nederland
Rozenburglaan 3
Groningen, 9727 DL
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


E-mail instellingen wijzigen | Uitschrijven