Kies nu tijdelijk met 50% korting de Collection Rome, Egypte, Griekenland of de Middeleeuwen bij een abonnement op Historia
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Bent u breed geïnteresseerd in de geschiedenis? Dan is National Geographic Historia echt iets voor u! Wat Historia uniek maakt zijn de afwisselende verhalen, aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen en ontdekkingen, ondersteund met prachtige foto’s en illustraties. U leest over de prehistorie, Klassieke Oudheid, Middeleeuwen en de (vroeg)moderne tijd tot het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog in het begin van de twintigste eeuw. 

Naast National Geographic Historia hebben we de afgelopen jaren ook de National Geographic Collection-series gepubliceerd, waarin we telkens één tijdperk uit de oude geschiedenis onder de loep nemen.

Elke Collection-serie omvat zes rijk geïllustreerde delen van 148 pagina’s, waarin mensen, gebeurtenissen en culturele uitingen uit een bepaalde periode diepgaand worden ontleed. 

U kunt kiezen uit Rome, Egypte, Griekenland of de Middeleeuwen.

Wij hebben nu tijdelijk een mooie aanbieding voor u. Ontvang 1 jaar National Geographic Historia en kies er een Collection-serie naar keuze bij. Nu samen voor €49,99 i.p.v. €109,99. Dat is meer dan 50% korting!

Deze aanbieding is beperkt geldig, dus bestel vandaag nog!

Kies hier de Collection van uw keuze