Nu 25% korting op kussens, geurstokjes en roomsprays!
Because she's
the best

Wie verras jij volgende week met Moederdag? Shop een leuk cadeautje of laat je inspireren door onze DIY! En wil je ook iets lekkers op tafel zetten? Dan hebben wij een heel leuk en simpel receptje onderaan deze mail om deze dag wat feestelijker te maken.

Of het een kleinigheidje is of gewoon een lief gebaar, het is altijd leuk om iemand in het zonnetje te zetten. Shop daarom nu alle kussens, geurstokjes en roomsprays t/m zondag 10 mei met 25% korting* en verras je (schoon)zus, beste vriendin of natuurlijk je moeder met een leuk extraatje! 

Shop Nu!
DIY
Terrarium
Hoe leuk is het om iets te geven wat je zelf hebt samengesteld? Onze Terrarium box Belton is hier perfect voor en kan op verschillende manieren gestyled worden! Je kunt deze zo persoonlijk maken als dat je zelf wil. Extra inspiratie nodig? Bekijk dan onze DIY Terrarium en ga direct aan de slag. Binnen drie stappen heb jij namelijk al een fashionable terrarium gecreëerd. Super easy!
Bekijk de DIY
Torentje van
Frambozen en slagroom
Deze frambozentorentjes zien er niet alleen mooi uit, maar is ook heel lekker en eenvoudig te bereiden. De combinatie van lekkere pancakes, geklopte frambozenslagroom en de zoetzure frambozen. Daar krijgt je moeder vast een glimlach van!

Pannenkoeken maken:
Zeef 300g tarwebloem met 1 tl zout boven een grote beslagkom. Voeg 2 middelgrote eieren en 250ml halfvolle melk toe en klop met een garde tot een glad beslag. Schenk daarna nog eens 250ml halfvolle melk erbij en klop opnieuw glad. Dek de kom af met vershoudfolie en laat het beslag 30 min. staan. Bak het beslag in wat boter in een kleinere pan om het formaat van een American Pancake te krijgen. 

De vulling:
Doe 500ml slagroom1 tl vanille-extract en 50g gezeefde poedersuiker in een kom en mix totdat er zachte pieken ontstaan. Leg 100g frambozen op een bord en prak ze fijn met een vork. Roer de geprakte frambozen voorzichtig door de slagroom. 

Nu kun je torentjes gaan maken:
Leg 4 kleine pannenkoeken op een schaal. Doe op elk pannenkoekje wat slagroom en leg er weer eentje bovenop. Herhaal dit proces. Doe op het laatste pannenkoekje wat meer slagroom. Zet helemaal bovenop een paar hele frambozen in de slagroom. Strooi met een zeefje nog wat poedersuiker over de torentjes.

De torentjes zijn nu klaar om te serveren!
tick mark

Vóór 23 uur besteld, morgen in huis

tick mark

Vanaf €50 gratis thuisbezorgd

*De 25% korting actie geldt op alle kussens, geurstokjes en roomsprays. Deze loopt t/m 10 mei 2020 en is alleen geldig in onze webshop. De korting is op de webshop al verrekend met de originele prijs.

LET'S STAY IN TOUCH