Loading...

Welke reis kiest u?

By 3oceanstravel.com received 4 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
NRC Handelsblad bootreis 5x anders

NRC Handelsblad bootreis 5x anders
Bekijk online versie

U kunt veel kanten op met de NRC Handelsblad bootreis

De animo voor de NRC Handelsblad bootreis langs oostelijke mediterrane kusten is groot. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want er reizen maar liefst zes prominente sprekers mee die met hun verhalen de bestemmingen die u aandoet nog meer tot leven brengen.

Wat deze reis ook bijzonder maakt, is dat u er op verschillende wijzen invulling aan kunt geven. U kunt van 5 t/m 12 oktober van Venetië naar Athene varen of deze bootreis op 4 manieren verrijken door voor- en/of achteraf extra tijd uit te trekken voor de bestemmingen Venetië, Athene en de Peloponnesos. We hebben een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Wacht echter niet te lang met het maken van uw keuze, want er is nog maar beperkt beschikbaarheid op de vliegreizen.

Kijk hier voor de NRC Handelsblad bootreis van 5 t/m 12 oktober 2014

1. Geniet van Venetië & Athene

De NRC bootreis vertrekt op 5 oktober meteen vanuit Venetië. Als u nog niet eerder in deze mysterieuze stad bent geweest is het een aanrader om een dag eerder te vliegen en er een nacht door te brengen. Bij aankomst in Athene geldt hetzelfde, door uw reis met een dag te verlengen kunt u de Akropolis en het Parthenon aanschouwen.
Vanaf € 2.525,- p.p.

4 t/m 13 okt. | Aanmelden >

2. Met Frederike door Veneti&euml

Kunsthistorica Frederike Upmeijer kent Venetië als geen ander en kan er fantastische verhalen over vertellen. Zij leidt u graag door de dogestad om de geheimen te ontrafelen rondom de San Marco, de Canal Grande en het fameuze Accademia. U maakt de reis compleet door een extra dag in die andere legedarische stad, Athene te verblijven.  
Vanaf € 2.865,- p.p.

3 t/m 13 okt. | Aanmelden >

3. Naar Venetië, Athene & de Peloponnesos

Als u voor deze reis kiest, profiteert u maximaal van alle extra's die u geboden worden. U begint met een overnachting in Venetië vooraf en gaat na de bootreis samen met emeritus hoogleraar Oude Geschiedenis Fik Meijer naar Athene en de Peloponnesos. Fik beschikt over de gave om u op zeer vermakelijke wijze door de Griekse geschiedenis te laten reizen.
Vanaf € 2.715,- p.p.

4 t/m 14 okt. | Aanmelden >

4. Viva Venetië

Als u alleen graag een extra dag in Venetië doorbrengt om een cappuccino te kunnen drinken op het San Marco plein of met een gondel te varen, is dit uw reis. Geheel op eigen gelegenheid kunt u door de kronkelstraatjes dwalen om een dag later aan boord te gaan van het MS Ocean Majesty voor een heerlijke bootreis in mediterrane sferen.
Vanaf € 2.330,- p.p.

4 t/m 12 okt. | Aanmelden >

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven in het ITG adresbestand, waar Voyage & Culture deel van uitmaakt. Klik op afmelden als u geen e-mails meer wenst te ontvangen of om uw profielgegevens aan te passen. Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch bereiken via + 31 (0)20 623 83 68 of per e-mail op info@voyageculture.nl

Voyage & Culture is onderdeel van Institute of Travel, all rights reserved 2014 ©

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019