We nemen er vijf onder de loep
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Vijf oudste bouwwerken in hun soort in Nederland

In Nederland hebben we veel nieuwbouw. Maar gelukkig staan er ook nog veel oude bouwsels overeind. Waar vind je het oudste benzinestation van Nederland (en nog meer van de alleroudste bouwwerken in hun categorie)?

 
 
Quest
 

Stomen bij een verkoudheid? Echt effect heeft het niet

Het is weer die tijd van het jaar, waarin vrijwel iedereen een verstopte neus heeft en loopt te snotteren. Wat kun je doen tegen een verstopte neus? En welke middeltjes halen juist niet zoveel uit?

 
 
Quest
 

Vier cadeautips voor jou van Quest

Quest is natuurlijk het leukste blad van Nederland, maar we maken veel meer dan alleen tijdschriften. En laten dat nou ook uitstekende cadeau-ideetjes zijn voor de feestdagen. We lichten er vier voor je uit.

 
 
Quest
 

Test: how good is jouw English?

Nederlanders worden geroemd om hun kennis van de Engelse taal. We zijn misschien wel de beste van Europa. Tenminste, als je de mensen die Engels als moedertaal hebben niet meetelt. Houd jij onze reputatie hoog?

 
 
Quest
 

Welke saus is het gezondst op je friet?

Nee, écht binnen de schijf van vijf landt een bord patat sowieso niet. Maar met welke saus houd je je vette hap zo gezond mogelijk: mayo, curry, Joppie, saté of ketchup?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

De geheimzinnige traditie van Ameland: Sunneklaas

Op Ameland vieren ze Sinterklaas net een tikkie anders. Ze vieren er Sunneklaas: een mysterieus feest waarbij de eilandbewoners liever niet te veel pottenkijkers trekken. Wie of wat is Sunneklaas? En vanwaar al die geheimzinnigheid?