Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Header nieuwsbrief
Elke stad heeft nog wel geheimen voor wandelaars, zelfs voor de doorgewinterde doorstappers. Dit najaar zetten wandelorganisaties weer de leukste routes uit langs iconische en onontdekte plekken in en om de stad. Doe je mee aan de Amsterdam City Walk langs de highlights van onze hoofdstad, of een van de andere wandeltochten in steden?
 
Vier de herfst en de Dag van de Paddenstoel

Je gelooft het bijna niet als je naar buiten kijkt, maar de astronomische herfst is begonnen en op zaterdag 24 september is het ook nog eens de Europese Dag van de Paddenstoel. Waar kun je dit feestje beter vieren dan in het bos? We delen 8 boswandelingen waar je zeker paddenstoelen treft.
 
 
Op pad met een pro: filmmaker Cees van Kempen

Sinds kort voelt de wolf zich weer thuis op de Veluwe. Regisseur Cees van Kempen bivakkeerde er een eeuwigheid om het beest op beeld te vangen voor zijn film Wolf, vanaf nu te zien in de Nederlandse bioscopen. In ‘Op pad met een pro’ loopt hij nog een keer zijn wolvenrondje!
 
 
 
De mooiste wandeling door De Slufter en De Muy op Texel
Zin om lekker uit te waaien op het strand, de heide, in de uitgestrekte duinen en het kweldergebied van Texel? Wij tippen je een wonderschone wandelroute van 11 kilometer vanaf
De Koog door de natuurgebieden De Slufter en De Muy, waar je de oudste lepelaarskolonie van de Wadden vindt.
 
 
Hier ben je welkom met je hond in de Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen kunnen jij en je trouwe viervoeter je hart ophalen aan mooie natuurwandelingen. Bekijk nu drie wandelroutes, activiteiten en overnachtingstips waarbij je hond ook welkom is. Ga bijvoorbeeld naar Aywaille voor een pittige wandeling langs rotsen, rivierwater en de vallei van de Ninglinspo.
 
Weer of geen weer, altijd wandelweer

Het ene moment wandel je nog in de stralende zon en het andere moment pakken donkere wolken samen en kun je een regenbui niet ontlopen. Deze weken kun je verrast worden door het weer. We hebben een paar tips voor je om onder alle weersomstandigheden lekker naar buiten te gaan.
 
 
 
 
Instagram
 
Facebook
 
Youtube
 
Twitter
 
Website
 
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee.
Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, Nederland