Bekijk deze nieuwsbrief online
woensdag 7 december 2016
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Welke stappen te zetten voordat het SBR Banken Aansluitteam op bezoek komt?
Het SBR Banken Aansluitteam ondersteunt accountants- en administratiekantoren bij het aansluiten op SBR Banken. Wat zijn de juiste stappen die gezet kunnen worden voordat het Aansluitteam op bezoek komt om het aansluiten soepel te laten verlopen?
Lees meer
 
 
Informatie KvK en Belastingdienst belangrijk voor startende ZZP’er
Bij de start van hun onderneming halen ZZP’ers hun informatie vooral van de sites van de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer.
Lees meer
 
Voor jouw advies een uurtarief Advertorial

Yuki heeft je advies nodig, want een innovatief online boekhoudplatform kan niet zonder de inbreng van gedreven accountants. Immers, succes boek je samen. Daarom gaan we graag een uur met jou in gesprek, om samen verder te bouwen aan ons boekhoudplatform. We vinden jouw mening en kennis zo belangrijk, dat we zelfs je uurtarief willen betalen.

Lees meer =>

 
2014-2016: 2,7 miljard euro extra financiering voor MKB
In twee jaar tijd is door de overheid en de markt voor circa 2,7 miljard euro aan extra financiering beschikbaar gemaakt voor het midden- en kleinbedrijf. Dat blijkt uit de voortgang van het Aanvullend Actieplan MKB-financiering die minister Kamp van Economische Zaken dinsdag aan de Tweede Kamer heeft gestuurd.
Lees meer
 
 
Accountantsprotocol kwaliteitseisen CBM 2016 gepubliceerd
De NBA heeft het Accountantsprotocol kwaliteitseisen CBM 2016 gepubliceerd. Het protocol heeft betrekking op alle curatoren, bewindvoerders en mentoren die vallen onder het Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren (CBM).
Lees meer
 
De factuur als tijdreiziger met Smartbooqing Advertorial

Het verwerken van facturen is onlosmakelijk verbonden aan de boekhouding. Waar factuurverwerking vroeger vooral een tijdrovende klus was, is dat met Smartbooqing verleden tijd. Smartbooqing verwerkt 100% van de facturen, met topsnelheid en 100% consistentie. Zo doen wij het vuile werk en houdt u tijd over voor de klant.

Vraag vandaag nog een demo aan =>

 
Mazars benoemd tot accountant Value8
De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) van Value8 is dinsdag akkoord gegaan met de benoeming van Mazars als controlerend accountant voor het boekjaar 2016.
Lees meer
 
 
‘Openbaarmaking jaarverslagen onderwijsinstellingen snel wettelijk regelen’
Minister Jet Bussemaker vindt het onacceptabel dat onderwijsinstellingen hun jaarverslagen niet gemakkelijk toegankelijk maken. Ondanks gemaakte afspraken hierover in de Code Goed bestuur. Ze gaat openbaarmaking wettelijk regelen.
Lees meer
 
 
Dijsselbloem vindt aanpassing kredietwaarschuwing ‘te vroeg en ongewenst’
Minister Dijsselbloem van Financiën vindt het te vroeg en ongewenst om nu al wijzigingen door te voeren in de kredietwaarschuwing Let op! Geld lenen kost geld’. Wel gaat hij de komende tijd opnieuw kritisch kijken naar de beleidsdoelstellingen van de kredietwaarschuwing.
Lees meer
 
 
Opnieuw certificaat Zeker-Online voor Twinfield
Twinfield, de cloud boekhouddienst van Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland, heeft voor de tweede keer het keurmerk Zeker-Online ontvangen. Het door Wolters Kluwer opgestelde ISAE-3402 rapport over de boekhouddienst werd door BDO Audit & Assurance B.V. gecontroleerd.
Lees meer
 
Vijf redenen waarom iedere accountantspraktijk servicemanagement zou moeten omarmen Contentpartner
Onder servicemanagement verstaan we alle mogelijke manieren waarop accountants hun cliënten kunnen ontzorgen bij het voeren van de (financiële) administratie. Dit loopt uiteen van op tijd de telefoon opnemen als de cliënt een vraag heeft en het zorgvuldig indienen van de belastingaangiften tot het bij de cliënt op kantoor laten plaatsvinden van afspraken om reistijd […]
 
Fiscale aspecten van de auto Opleiding
Vrijwel elke cliënt heeft een auto. Wat is wijsheid? De auto op de zaak of privé? Is uw cliënt op de hoogte van de fiscale risico’s en kansen? En wat zijn de consequenties van de per 1 januari jl. ingevoerde wijzigingen en de aangekondigde wijzigingen voor de jaren 2017 tot en met 2020? Noopt dit […]
 
Fiscalist (generalist) Vacature
Door het gestaag groeiend aantal leden is Auxilium Adviesgroep op dit moment op zoek naar een: Fiscalist (generalist) Wij bieden u: een plezierige informele werkomgeving met enthousiaste collega’s samenwerking met andere professionals een honorering die marktconform is een goede balans tussen werk en privé voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën Uw werkzaamheden bestaan uit het […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn