Druk | Filmontbijt | The Addams Family | James Bond | Liefde Zonder Grenzen... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste filmliefhebber,

De herfstvakantie nadert en dat betekent veel nieuwe films. Naast de topper No Time to Die draaien we diverse familietitels, de bekroonde dramafilm Druk en de romantische komedie Liefde Zonder Grenzen. Bekijk hieronder ons complete weekaanbod en kom gezellig langs!

Hartelijke groet,
Robin Wever | Filmprogrammeur

Filmagenda ⤵

The Addams Family op avontuur

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in een nieuwe komisch avontuur voor de hele familie! Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische situaties.

Tijden & Tickets →

Druk

De Scandinavische film Druk is een intrigerende, vinnig geregisseerde studie over de effecten van drankcultuur op het dagelijkse leven. Winnaar van de Oscar Beste Buitenlandse Film!

Tijden & Tickets →
> Tijden & Tickets

Liefde Zonder Grenzen

De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch overwinnen?

Tijden & Tickets →
Films
After We Fell
Berend Botje
Dune
Mijn Beste Vriendin Anne Frank
Paw Patrol: De Film
Ron’s Gone Wrong (NL)
Seal Team
The Father

Binnenkort te zien ⤵

Filmontbijt is terug!

Schuif op zondag 17 oktober weer gezellig aan bij ons filmontbijt, en geniet daarna van de familiefilm De Club Van Sinterklaas en het Vergeten Pietje.

> Info & Tickets

KidsmiX in de herfstvakantie

Op dinsdag 19 oktober kunnen kinderen weer meedoen met KidsmiX: een ochtend vol leuke activiteiten met aansluitend de bioscoopfilm Berend Botje!

> Meer info
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©