Heel veel kinderfilms, Film & Flavour, The Batman, 50 jaar The Godfather en nog veel meer! ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Bekijk deze vakantie de leukste kinderfilms

Kom samen het druilerige weer vermijden en gezellig bij ons een film kijken! Titels zoals Sing 2, Clifford de Grote Rode Hond, Maya en het Gouden Ei en Hopper en de hamster der Duisternis zijn deze voorjaarsvakantie te zien in De Meerpaal.

Bekijk alle films →

Filmagenda ⤵️

The Godfather 50th Anniversary

Ter ere van het 50 jarig jubileum van The Godfather zie je de klassieker en een van de belangrijkste films uit de filmgeschiedenis bij ons op het grote doek.

> Tijden & Tickets

Ik Wist Het

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film gaat over de eigenzinnige Mia die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar de man van haar dromen ontmoet.

> Tijden & Tickets

Death on the Nile

Hercule Poirots Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar, als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden.

> Tijden & Tickets
Films
Amélie – 20th anniversary
Monster Family 2
Spider-Man: No Way Home
West Side Story

Binnenkort ⤵️

The Batman

Het is meer dan een oproep… Het is een waarschuwing. De ticketverkoop voor The Batman is gestart. Vanaf woensdag 2 maart te zien in De Meerpaal

> Tickets

Film & Flavour: Death on the Nile

Geniet op donderdag 3 en vrijdag 4 maart weer van een prachtige film gecombineerd met een koffie-, lunch-, of wijnarrangement. Met ditmaal de spannende titel ‘Death on The Nile’, naar het bekende verhaal van Agatha Cristie.

> Tijden & Tickets
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©