30 maart: Ladiesnight

Webversie

Welke kleur past perfect bij jouw paard? 

De nieuwste zomercollecties vliegen ons om de oren en wij kunnen alleen maar zeggen dat we er mega enthousiast van worden! Dit seizoen kan jij de plank absoluut niet mis slaan, want alles kan en mag. Of je nu van felle zomerkleurtjes houdt of het liever neutraal houdt, in de collecties is voor iedereen de perfecte set te vinden. Vooral de kleuren blauw en roze gaan we in alle denkbare tinten zien. Ben je ook wel gek op een printje? Van panterprint wisten we al dat het nooit 'out of fashion' gaat. Maar wij hebben de nieuwe trend zebraprint ook al gespot! Voor welke kleur en print ga jij deze zomer? ☀️

Zomercollectie '22

Brown never goes out of fashion, brown is fashion

Ben je een rustig type en hou je jouw setjes liever een beetje neutraal? Dan zijn de kleuren van de natuur helemaal geschikt voor jou. Met de bruine kleur straal jij stabiliteit en rust uit. 

Bruin

Enjoy the lime things!

Ben jij klaar om de show te stelen? Dat doe je zeker met deze flashy lime groene items. Met een opvallende kleur als limegroen is het belangrijk om de rest van je outfit rustig te houden, anders wordt het al snel too much. Lime groen is prachtig te combineren met beige, donkerbruin of denim.  

Groen

It is the summer of love

Als je van deze prachtige koraal roze set niet gelijk een ultiem zomergevoel krijgt, dan weten wij het ook niet meer! Zoet en fel, een prachtige combinatie om te dragen. 

Roze

Don’t worry, be purple!

Een elegantere look krijg je niet als je een paars setje op een wit paard legt. Beide kleuren staan voor elegantie en dat is ook te zien in deze combinatie.

Paars

Ice, Ice, baby!

Wil je eens een ander kleurtje op jouw paard? Ga deze zomer dan voor de ijs blauwe kleur. In de Anky collectie zit een mooie Anky pad met een mooie golvende print. Hipper kunnen we het niet maken! 

Blauw

Navy always feels so classic and chic

Nog zo'n mooie blauwe tint, navy, de kleur die elk paard kan hebben. Een klassieke en chique kleur. En deze set van Horsegear is dat helemaal met de prachtige rosé-golden details welke zowel op het dekje, oornetje, halster en de bandages terug te vinden zijn. 

Navy

Voeg toe aan je agenda

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

Binnenkort geopend!

We zijn druk bezig om ons nieuwste filiaal in Westerlo helemaal shop ready te maken. Hou onze socials en website in de gaten voor de definitieve opening. Nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat in Westerlo? Check dan onze blog!

Lees onze blog