Ontdek de Quest zomerboeken al vanaf €7,75
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Met de Quest Vraag & Antwoord special, het Quest Zomerboek én het Quest Junior Zomerboek hoef jij je deze zomer niet te vervelen! De specials staan vol met de leukste vragen & antwoorden, puzzels, weetjes, quizzen en nog veel meer. De Quest specials geven gegarandeerd urenlang vermaak voor jong & oud.

Je bestelt ze los vanaf €7,75 of samen met 3x Quest of 4x Quest Junior voor maar €19,99. 

Welke ga jij lezen?

Bekijk ze allemaal!
 
 
 
Afbeelding
 

Quest Vraag & Antwoord special

Elk jaar stellen lezers onverwachte en prikkelende vragen, die we mogen uitpluizen. Waarom zitten ijsblokjes vol wittige dingen? Sinds wanneer zijn ballonnen feestelijk? Hoeveel zweet zit er in een pyjama? Kun je talent erven?

Het antwoord op deze én nog 121 andere vragen vind je in de Quest Vraag & Antwoord special.

Bekijk nu
 
 
Afbeelding
 

Quest Zomerboek

Het is weer tijd voor het 132 pagina’s dikke Zomerboek dat Quest sinds 2015 elk jaar maakt. Wat we nu weer hebben bedacht voor de vakantie? Je leest het in het Quest Zomerboek. 

Als extraatje haal je met dit boek een complete Escaperoom in huis. Speel het spel terwijl je luistert naar de Quest-Zomerhits, een afspeellijst met de grootste zomerhits van de afgelopen vijftig jaar.

Bekijk nu
 
 
Afbeelding
 

Quest Junior Zomerboek

Hè hè, eindelijk is het er weer, het driedubbeldikke Mega Zomerdoeboek van Quest Junior! Met maar liefst 132 pagina’s haal je de leukste verhalen, puzzels, strips, quizzen en activiteiten in huis voor kinderen van 9-12 jaar. 

En hadden we al verteld over de extra veel vragen en antwoorden, zwemtips, dierenstrips, en spelletjes voor onderweg? Nee? Dan staan er in dit boek echt te veel dingen om op te noemen!

Bekijk nu