Wordt de e-mail niet goed weegegeven? Bekijk de e-mail in je browser
WELKOM IN MAASTRICHT!
Op zondag 16 juni vindt de 16e editie van Univé Maastrichts Mooiste plaats. Een prachtige, uitdagende run voor de recreatieve én prestatieve hardloper. Men kan deelnemen aan 3 verschillende afstanden: 
 
  • 5 kilometer
  • 10 kilometer
  • Halve Marathon
Neem jij deel aan Maastrichts Mooiste? Neem dan vooral je hele familie mee om jou aan te moedigen! Ook voor hen is er in Maastricht genoeg te beleven. Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. Shoppen doe je in hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes. Op culinair gebied is Maastricht ook zeker om op te eten. Caféetjes, terrassen op de mooiste pleinen, restaurants van haute cuisine tot Maastrichts kost. Wat mag er daarom niet ontbreken bij de finish van Maastrichts Mooiste? Juist! Vloaj! Onze lievelings? Greumele pudding natuurlijk! Maar niet getreurd, ook rijstevlaai, appelvlaai, linzen-abrikozenvlaai en linzen-kersenvlaai staan zondag 16 juni voor jou klaar aan de finish!
JA! IK WIL DEELNEMEN!
TERUGBLIK OP DE CITY CENTRE TRAIL
Nog even nagenieten van de 3e editie van de City Centre Trail? Check hier de spetterende aftermovie van de 3e editie van de City Centre Trail op vrijdag 10 mei 2019.
 
Bij een mooie en sportieve City Centre Trail horen natuurlijk ook prachtige beelden. Supporter van Sport was afgelopen vrijdag ook aanwezig en maakte deze sfeervolle Aftermovie. 
Dit is Jesse. Jesse nam vorig jaar voor de eerste keer deel aan de Kinderloop. Jesse zit op Adelante en is een echte sportfanaat. Het enthousiasme van Jesse heeft aanstekelijk gewerkt op zijn klasgenootjes wat ertoe geleid heeft dat er deze editie een 'Adelante Kinderloop' georganiseerd gaat worden. Onder leiding van Jesse zal de 'Adelante Kinderloop' op zondag 16 juni om 10:00 uur van start gaan! 
 🏃‍♂️ Wil jij ook deelnemen aan de Kinderloop? 
🥇 Een gave medaille ontvangen na afloop?
👕 Inclusief een uniek hardloopshirt?
🗣 Toegejuicht worden door honderden toeschouwers?
JA! IK WIL DEELNEMEN AAN DE KINDERLOOP!
Je ontvangt deze mail van Univé Maastrichts Mooiste. Wil je je afmelden, klik dan op 'afmelden'. 
Univé Maastrichts Mooiste
Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
0031(0)43-2030016