Dé sensatie tijdens de kerstvakantie | De piste van Carré als vrijplaats | Musical over de strijd tegen slavernij
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Webversie Afmelden

WERELDKERSTCIRCUS

DÉ SENSATIE TIJDENS DE KERSTVAKANTIE | 18 DECEMBER 2024 T/M ZONDAG 5 JANUARI 2025

Al jaren is het Wereldkerstcircus traditiegetrouw dé sensatie tijdens de kerstvakantie. De piste van Carré zal opnieuw vol staan met de top van de internationale circuswereld. Door al die prijswinnende acts kan het Wereldkerstcircus zich vergelijken met het befaamde Circusfestival van Monte Carlo. Met dit jaar twee Gouden Clown winnaars, vijf Zilveren Clown winnaars en twee Bronzen Clown winnaars. 

Geniet samen met familie en dierbaren van wereldpremières, wereldrecords, wereldsensaties en wereldklasse! Vanaf woensdag 18 december 2024 t/m zondag 5 januari 2025 in Carré.

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 

WENDE EXCLUSIEF IN CARRÉ

DE PISTE VAN CARRÉ VERANDERT IN EEN VRIJPLAATS | 24 OKTOBER T/M 3 NOVEMBER 2024

Met een gevarieerde setlijst duikt Wende twee weken lang de muzikale diepte in. Pop, rock, punk, musical of chanson; alles komt voorbij in deze verrassende show waarin Wende haar veelzijdigheid als artiest meer dan ooit naar voren komt.

Ze brengt haar eigen nummers en dat van anderen terug naar de kern en zo krijgt ze als één van de beste zangeressen van Nederland volledig de ruimte. Ook zijn er verrassende gastoptredens. Naast haar vaste artistieke team, benaderde Wende speciaal voor deze show artiest en art director Sef om samen met haar het video-ontwerp te ontwikkelen.

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 

HIGHLIGHTS IN APRIL

 
bekijk

VRIJDAG 5 APRIL

ISH DANCE COLLECTIVE - RHYTHM & FLOW

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

ZATERDAG 6 APRIL

TIM DILLON

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

11 & 12 APRIL

ARJEN LUBACH - COMEDY TOUR!

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

19 & 20 APRIL

BONI DE MUSICAL

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

MAANDAG 22 APRIL

K'S CHOICE - TIME IS A PARASITE

KAARTEN 
LEES MEER 

BONI DE MUSICAL

DUIK IN DE GESCHIEDENIS VAN DE STRIJD TEGEN DE SLAVERNIJ EN ONGELIJKE BEHANDELING

Boni de Musical is een op waarheid gebaseerd en meeslepend verhaal, eigentijds-muzikaal op het toneel gebracht. Duik de geschiedenis in en verspreid deze met trots. 

De musical vertelt het levensverhaal van Boni en zijn strijd tegen de slavernij en ongelijke behandeling. Boni groeit op in de binnenlanden van Suriname en ontpopt zich samen met zijn medestrijders tot geduchte vijanden van de kolonisten en wordt uiteindelijk de leider in een lang en verbitterd gevecht tegen het Nederlandse regime. Vanuit het mythische Fort Boekoe gaan ze de strijd aan.

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 

TIM DILLON

De Amerikaanse standup comedian en podcaster Tim Dillon, vooral bekend van zijn populaire podcast 'The Tim Dillon Show' komt naar Carré. Met zijn cynische blik op de actualiteit en het vermogen om humor te vinden in de vaak donkere wereld belooft het een avond te worden vol scherpe en doordachte comedy.

BESTEL KAARTEN

K'S CHOICE

Na een indrukwekkende reeks van uitverkochte verjaardagsconcerten op verschillende rockpodia, keren ze nu terug naar een akoestische setting, samen met multi-instrumentalist Tom Lodewyckx. Een avondvullend programma waarbij hun rijkgevuld reportoire aan bod zal komen.

BESTEL KAARTEN

NIEUW IN VERKOOP

 

BRENDAN HUNT

WOENSDAG 17 JULI 2024

Brendan Hunt, bekend van de Amerikaanse comedyshow Ted Lasso, keert terug naar Amsterdam voor de nieuwe hilarische solovoorstelling Five Years in Amsterdam. Voor de 4e editie van het Boom Chicago Comedy Festival is hij op 17 juli te zien in Carré. 

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 

ROXEANNE HAZES

ZATERDAG 1 FEBRUARI 2025

Afgelopen oktober bracht Roxeanne Hazes, zes jaar na haar debuut, haar langverwachte tweede album uit, dat lovend werd ontvangen. Op 1 februari 2025 brengt Roxeanne met haar ijzersterke band de verhalen en nummers over vriendschap, ontsnapping en zelfontdekking naar Carré! 

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 

CEM ADRIAN

ZONDAG 27 APRIL 2025

Cem Adrian is één van de populairste Turkse artiesten van dit moment. Hij omschrijft zichzelf als 'vrije muzikant' en laat zich als musicus dan ook niet beperken door de stijlen en regels. Na zijn exclusieve concert in 2023 én 2024 komt Adrian weer terug naar Carré in 2025 om zijn fans opnieuw te ontmoeten.

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 
AGENDA     PLAN UW BEZOEK     STEUN CARRÉ     CONTACT
VOLG CARRÉ ONLINE VIA F T I I I

Afmelden

 

Bekijk hier de algemene bezoekersvoorwaarden en het privacy statement van Koninklijk Theater Carré. De algemene bezoekersvoorwaarden van Carré maken deel uit van het toegangsbewijs en zijn van toepassing op alle diensten van Carré.