Of is een duur exemplaar beter?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Zijn katten kleurenblind?

Onze poezenvrienden kunnen goed jagen, zelfs in de schemering. Ze moeten dus heel goeie ogen hebben. Maar wat zien ze precies?

Ik zie, ik zie, wat Minoes niet ziet...
 
 
Afbeelding
 

Zo maak je een avocado sneller rijp

De schaal nacho's schreeuwt om zelfgemaakte guacamole. O nee! De avocado is nog keihard. Wat nu? Hoe versnel je het rijpingsproces van deze groene vrucht?

Geef 'm vriendjes
 
 
 
Afbeelding
 

Zo word je zelf een factchecker

Ben je op zoek naar een intellectuele uitdaging?

Quest ontwikkelde de cursus Leer kritischer denken waarin je onder andere denkfouten leert herkennen bij anderen en bij jezelf. Met praktische tips hoe je zin en onzin van elkaar onderscheidt, zoals Quest dat ook doet. En meerdere methodes waarmee je het gesprek kunt aangaan met iemand die een andere mening of standpunt heeft dan jij.

Check mij maar in
 
Afbeelding
 

Wat weet jij van ijsjes? Doe de Quest-ijsquiz!

Er gaat niets boven een ijsje op een warme dag. Wat weet jij van de ultieme zomertraktatie? Pak een ijsje erbij en test je kennis van dit lekkernij.

Hier ben je wel even zoet mee
 
 
Afbeelding
 

Beschermt een goedkope zonnebril even goed als een dure?

Ai, een zonnige dag en je zonnebril ligt thuis. Dan maar eentje van een paar euro op de markt. Maar zijn je ogen dan wel goed beschermd?

Of krijg je de deksel op je neus?
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Helpt cranberrysap tegen een blaasontsteking?

Daar gaan we weer, pijn bij het plassen. Een doktersbezoekje bevestigt je vermoeden: een blaasontsteking. Op naar de supermarkt voor cranberrysap. Of is dat een nutteloze aankoop?

Helpt een lepeltje heide?