Win boeken, filmkaarten en een dubbel lp * Overleven met stemmingswisselingen * Op de Franse tour met Vic van der Reijt
Zin Magzine 4/5

Zin Magzine 4/5

Hanzesteden, Vriendschap is geen illusie, en Alida logeerde in een plaggenhut
Zin
Werken na je 50ste
Je neemt je moeder toch niet aan?

Je bent op zoek naar die leuke secretaresse baan, maar de moed zakt je al in de schoenen. Jij, 50-plus, versus die jonge, blonde meid. Die valt vast meer in de smaak. Maar is dat wel zo? Journalist Ingrid Spelt (1962) gaat op onderzoek uit.

Zin
Recombination
Prikkel oren en ogen

Het project van visionair kunstenaar Julius Horsthuis is een meeslepende, abstracte reis door ruimte, tijd, muziek en wiskunde, die ogen en oren prikkelen. Een immersieve beleving in het Museon-Omniversum, waarvoor wij vrijkaarten mogen verloten.

Zin
Advertorial
Unieke 8-daagse vliegreis naar de Kanaaleilanden met Sunair

Geniet van Engelse gastvrijheid op deze veelzijdige eilanden. Je ontdekt Jersey, Guernsey en Sark tijdens deze reis. Verwonder je over de prachtige natuur en geniet van de uitstekende keuken, waarbij de Franse invloeden duidelijk aanwezig zijn.

Zin
Joehoe voorjaar
Verrassende seizoensgroenten

Zin in de seizoensgroenten van april? Op Instagram en Youtube vonden we verrassende recepten met rabarber, raapstelen, prei, radijs, rode biet, rode kool en schorseneren. Smakelijk eten!

Zin
Voilà
De mooiste chansons

Dat voor Franstalige muziek ook in Nederland publiek is, bleek tijdens het Eurovisie Songfestival 2012, toen Barbara Pravi de zaal tot stilte bracht met het nummer, Voilà. Reden voor Vic van de Reijt om een nieuwe dubbel LP-samen te stellen. Voilà is een fijne compilatie.Zin er 3 mag verloten.

Zin
Intiem verhaal
In de schaduw van de eik

Hij moet waken voor een belerende vinger. Dat weet hij van zichzelf. Daarom probeert Stefan Popa (1989) de lezer te verleiden met een mooi, grappig of intiem verhaal. Een eventuele boodschap komt dan veel beter over. Zo ook in zijn grootse nieuwe roman In de schaduw van de eik. Welke je natuurlijk weer kan winnen.

Zin
Bipolair
Overleven met stemmingswisselingen

Vandaag is het Wereld Bipolaire Dag. 30 maart is niet zomaar gekozen, het is de geboortedag Vincent van Gogh, die postuum werd gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis. Om aandacht te vragen en stigma tegen te gaan, tippen we 5 films en 2 documentaires die echt de moeite van het kijken waard zijn.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden