Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt

'WAB zaagt aan de poten van het uitzenden'

Werkgevers in de flexbranche zijn niet te spreken over de WAB. De NBBU stelt dat de WAB ‘zaagt aan de poten van het uitzenden’ en de ABU ziet de verhouding tussen vast en flex eerder ‘schever’ worden.
(advertorial)
Direct Payrolling
9x zó trek je kandidaten aan
De arbeidsmarkt is krap, dat merken we allemaal. En dus is het tijd om kandidaten aan te trekken met een minder voor de hand liggende aanpak. DIRECT Payrolling geeft je 9 originele manieren om direct mee te beginnen.
Flexmarkt

Timing: onvoldoende waardering flexkrachten

Voor het binden van praktisch opgeleide flexkrachten is waardering  belangrijk. En juist daaraan schort het. zo blijkt uit onderzoek van Timing onder 1.300 flexkrachten.
(advertorial)
alt
Congres HR Trending Topics
Aan de slag met de HR trends voor 2019 
Welke ontwikkelingen gaan uw HR-agenda voor 2019 bepalen? Welke drie trends springen eruit? Tijdens het congres HR Trending Topics komen de belangrijkste thema’s aan bod en stelt u uw eigen programma samen. Tref in één dag alle voorbereidingen voor 2019!
Flexmarkt

‘De arbeidsmarkt moet juist veel flexibeler worden’

De behoefte aan juist méér flexibiliteit is er zowel aan de kant van de werknemers als de werkgevers. Dus niet ‘meer vaste banen’, maar ‘meer flexbanen met voldoende zekerheid’.

Yassine Boumedian is dé flexkracht van 2018

Yassine Boumedian (27) is volgens Actief Werkt! de beste flexkracht van Nederland. Uit ruim 6000 flexkrachten uit het hele land won hij de landelijke verkiezing voor de Superkracht 2018.

Medezeggenschap binnen de flexbranche - hoe zit dat?

De wet op de ondernemingsraden (WOR) kent twee bepalingen die van toepassing zijn op de medezeggenschap in de flexbranche.

Fouten in berekening ADV uitzendkrachten

Er gaat nogal eens iets mis bij het berekenen van ADV voor uitzendkrachten. Een veel voorkomende vraag is hoe dit berekend moet worden.
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright