Vlaanderen Departement Departement Cultuur, Jeugd en Media Mail onleesbaar?
Bekijk de online versie
 
 
Departement Cultuur,
Jeugd en Media

Donderdag 1 juli 2021
 
 
Werkingssubsidie binnen Kunstendecreet: bereid je aanvraag nu al voor
 
Vanaf 1 september 2021 kunnen kunstenorganisaties een aanvraag voor een meerjarige werkingssubsidie binnen het Kunstendecreet indienen.
Organisaties kunnen hun dossier echter nu al voorbereiden. De uiterste indiendatum voor deze subsidieronde is 1 december 2021.

Hoe voorbereiden

Start met het lezen van de handleiding. Ze maakt je onmiddellijk wegwijs in de verschillende facetten van het aanvraagdossier en bevat alle info over de verplichte onderdelen:
Bekijk ook zeker het document met veel gestelde vragen i.v.m. de werkingssubsidies. Deze wordt voortdurend aangevuld met jullie vragen en onze antwoorden.

Momenteel kan je je aanvraag nog niet opmaken in de webapplicatie KIOSK
We bieden je echter nu al een blik op deze digitale omgeving via de KIOSK-dummy’s. Let op: op dit moment moet het uitvoeringsbesluit bij het nieuwe Kunstendecreet nog worden goedgekeurd en kunnen er nog enkele technisch-inhoudelijke correcties worden doorgevoerd aan de bovenstaande sjablonen. Deze eventuele aanpassingen zullen beperkt zijn en houden jou als aanvrager dus zeker niet tegen om al aan de slag te gaan met je aanvraag!

Meer info

Op onze website vind je meer informatie over de aanvraag van werkingssubsidies en contactgegevens voor inhoudelijk, zakelijk of technisch advies.
 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departement Cultuur, Jeugd en Media · Arenberggebouw · Arenbergstraat 9 · Brussel 1000 · Belgium