View this email in your browser

Wetality Air Purifier er tilbage
Avanceret løsning med luftrenser, ionisering og luftfugter i én maskine.

Som mange kunder har bemærket, blev sidste sending Wetality Air Purifier hurtigt udsolgt (må skyldes dens overlegne funktionalitet 🙂). Vi havde bestilt næste sending i god tid, da vi kunne mærke den stigende interesse. De har været 5 ugers forsinkelse på grund af kendte globale omstændigheder, men endelig kan vi meddele - de er tilbage i Wetality Shop!

Det er rigtig god timing, med pollensæsonen for døren. Mange af os lider i de kommende måneder. Men nu er det nemmere end nogensinde før, at undgå de små irriterende partikler og alle andre giftige luftforurenende stoffer. Både når du sover, og når du opholder dig i dit hjem.

Wetality Air Purifier tilbyder en avanceret løsning med luftrenser, ionisering og luftfugter i én maskine.
Kvaliteten af den luft vi indånder, er lige så vigtig som den mad vi indtager, og det vand vi drikker. Vi har ofte en tendens til at ignorere det, da det indtil for nyligt, har været umuligt at overvåge og kontrollere sådanne egenskaber. I dag er luftrensere blevet en af de førende industrinyheder, og hos Wetality har vi taget det et par skridt videre.

Løsningen vi tilbyder, indeholder flere filtreringstrin, UV-lys, ionrensning og fugtighedsfunktion.
 
LÆS MERE OM WETALITY AIR PURIFIER HER
Wetality-luftrenseren er uafhængigt testet og testen dokumenteret, at den fungerer lige som den skal - med 99,7 % effektivitet. Nedenfor kan du finde Dansk Teknisk Instituts (DTI) officielle testkonklusioner.
LÆS MERE OM WETALITY AIR PURIFIER HER
Facebook
Website

Du kan opdatere eller  afmelde nyhedsbrevet