Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 24 mei 2017

Wethouder Verburg feliciteerde Beste Onderneming van Noord-Holland Loogman

Wethouder Verburg feliciteerde Beste Onderneming van Noord-Holland Loogman
23-mei-2017 | Op woensdag 17 mei werd het Aalsmeerse bedrijf Loogman winnaar verkiezing Beste Onderneming van Noord-Holland. In de afgelopen maanden streden honderden bedrijven om de inmiddels felbegeerde titel. Dertig finalisten lieten zich op de verkiezingsavond van hun allerbeste kant zien.
Lees verder >

Cultuurpunt loopt warm: IkToon Aalsmeer bijna van start

23-mei-2017 | Volgende week is het al zo ver: de start van de IkToon maand. Deze hele maand presenteert jong en oud zich met kunst en cultuur in Aalsmeer.
Lees verder >

Denk mee over de toekomst van Aalsmeer op 7 juni

17-mei-2017 | Hoe ziet onze toekomst eruit? Wat betekenen technologische ontwikkelingen voor ons als inwoners van Aalsmeer, voor Aalsmeerse bedrijven en organisaties, voor ons als gemeente? Wat vinden we belangrijk met elkaar in Aalsmeer?
Lees verder >

Ingebruikname Kaagbaan uitgesteld tot woensdag 31 mei

24-mei-2017 | De werkzaamheden aan de verlichtingsinstallatie van de Kaagbaan hebben vertraging opgelopen. Hierdoor is de ingebruikname van de Kaagbaan uitgesteld. Schiphol verwacht dat de Kaagbaan op woensdag 31 mei weer in gebruik genomen wordt. Aansluitend wordt de Kaagbaan tot dinsdag 20 juni in tien nachten geveegd.
Lees verder >

Maximumaantal deelnemers cursus Politiek Actief bereikt

23-mei-2017 | De cursus Politiek Actief die onlangs vanuit de gemeente Aalsmeer is aangeboden, zit vol. De cursus is bedoeld voor inwoners die geïnteresseerd zijn in de lokale politiek en daar meer over willen weten.
Lees verder >

Onderzoeksprogramma gezondheidsrisico’s ultrafijn stof rond Schiphol

22-mei-2017 | Het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) heeft aan het RIVM gevraagd om onafhankelijk onderzoek uit te voeren naar ultrafijn stof rondom de luchthaven Schiphol en wat het effect is op de gezondheid van omwonenden.
Lees verder >

Nieuw duurzaam Vervoersplan Amstelland-Meerlanden 2018

19-mei-2017 | Wethouder Verkeer Robbert-Jan van Duijn: “Het nieuwe vervoerplan Amstelland-Meerlanden 2018 heeft vele voordelen. Inwoners kunnen zo snel mogelijk van punt A naar B en met Connexxion heeft de vervoersregio een duurzame partner voor het openbaar vervoer. Er wordt een grote slag geslagen in duurzaamheid. Na 3 jaar rijdt 90% van de bussen Zero Emissie / elektrisch. Goede, snelle lijnen naar Haarlem, Amsterdam en Schiphol. Verder gaat de service en frequentie in veel gevallen omhoog. Met zelfs 24 uur per dag verbinding naar Schiphol. De verbindingen worden sneller en beter, maar daardoor gaan de bussen niet meer door alle kleine straten. Met Connexxion gaan we in overleg over een flexibele oplossing voor mensen die moeilijker ter been zijn. Ook hebben alle bussen gratis Wifi.”
Lees verder >

Openingstijden gemeentehuis Hemelvaartsdag en Pinksteren

17-mei-2017 | Op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 26 mei is het gemeentehuis gesloten.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer