Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 29 november 2017

Wethouder Verburg opent vernieuwde kern Hornmeerpark

Wethouder Verburg opent vernieuwde kern Hornmeerpark
29-november-2017 | Na een renovatie van een half jaar is het Hornmeerpark op donderdag 23 november officieel geopend door wethouder Verburg. Deze feestelijke activiteit vond plaats in het bijzijn van leden van de klankbordgroep en andere vrijwilligers die hebben meegeholpen bij de totstandkoming van het vernieuwde park. Als afsluiting van de werkzaamheden werden door de aanwezigen 7000 bloembollen geplant, waaronder de soorten herfsttijloos, narcis, vogelmelk en krokus. Men was zeer te spreken over de renovatie van het park en de kwaliteit die aannemer Jos Scholman heeft geleverd. Wethouder Verburg: “De aannemer had echt een goed plan voor de uitvoering, waarbij het grootste pluspunt was dat tijdens de werkzaamheden het park gewoon open kon blijven voor bezoekers. Het park heeft mooie recreatieve elementen gekregen, zoals de prachtige vlonder over het water en de mooie velden. Ook kun je nu weer een rondwandeling maken in het park, zoals veel gebruikers graag willen.”
Lees verder >

Mooi Aalsmeers bedrijf Issos Interieurbouw en Expo bestaat 25 jaar

29-november-2017 | Zaterdag 25 november heeft Wethouder Economische Zaken Ad Verburg het Aalsmeerse bedrijf Issos Interieurbouw en Expo bezocht. Hij was daar op uitnodiging van de directie in verband met de viering van het 25-jarig bestaan. Issos is al meer dan 25 jaar nationaal en internationaal actief in de interieurbouw en standbouw.
Lees verder >

Wethouder met Connexxion en Vervoerregio om tafel over zorgpunten OV

29-november-2017 | Per 10 december aanstaande gaat de nieuwe buslijnvoering en -dienstregeling van vervoerbedrijf Connexxion in. Het betreft een jaarlijkse wijziging, echter dit jaar is deze extra bijzonder en omvangrijk. De wijzigingen zijn namelijk een gevolg van een wettelijk verplichte aanbesteding die door vervoermaatschappij Connexxion is gewonnen. De aanbesteding is georganiseerd door de financierder en opdrachtgever van het openbaar vervoer in o.a. Aalsmeer: de Vervoerregio Amsterdam. Zij ontvangen vanuit de Rijksoverheid gelden die worden besteed aan de exploitatie van openbaar vervoer. Vanzelfsprekend is Aalsmeer als inliggende gemeente van het vervoerregio-gebied betrokken geweest bij de totstandkoming van het eisenpakket waaraan gegadigde vervoersmaatschappijen, die boden op de aanbesteding, moesten voldoen.
Lees verder >

Bohemen en gemeente tekenen overeenkomst voor 24 nieuwbouwwoningen

28-november-2017 | Afgelopen maandag 27 november is de koopovereenkomst getekend tussen Bohemen BV – Ruimte in ontwikkeling en de Gemeente Aalsmeer om 24 grondgebonden koopwoningen te realiseren in deelgebied Polderzoom te Aalsmeer. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met WeBuildhomes.
Lees verder >

Lezing Tobias Rothe vrijdag 1 december in gemeentehuis

23-november-2017 | Vrijdag 1 december om 15.00 uur geeft Tobias Rothe in het gemeentehuis van Aalsmeer een lezing over zijn werk, in combinatie met een rondleiding. De lezing duurt tot 16.30 uur en is vrij toegankelijk.
Lees verder >

JOGG Aalsmeer wegens succes verlengd

23-november-2017 | JOGG Aalsmeer bestaat in 2018 alweer drie jaar en de aanpak werpt steeds meer vruchten af. Gezonde sportkantines, scholen en kinderopvangcentra met een gezond tienuurtje en kinderen die water drinken.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer