Ahoy

What's new?

De tijd verstrijkt. Wat missen we jou! Maar we hopen allereerst en nog steeds dat het met jou en je dierbaren goed gaat en zien je hopelijk gauw weer in Ahoy. 

 

Blijf intussen op de hoogte van nieuws rondom onze evenementen via www.ahoy.nlFacebookInstagram en Twitter

Shine a light
Europe Shine a Light

In plaats van de grote Eurovisie Songfestival finale vanuit Rotterdam Ahoy werd op 16 mei een alternatieve show uitgezonden: Europe Shine a Light, een show die te zien was in de 41 deelnemende landen en maar liefst 73 miljoen kijkers trok. Live vanuit het Mediapark in Hilversum werden de deelnemende artiesten toch even in de spotlight gezet. De show werd gepresenteerd door Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit en NikkieTutorials was de online host. 

 

Uitzending gemist? Bekijk hem hier alsnog!

Eurovisie Songfestival 2021

Tijdens de TV-uitzending die avond werd ook bekendgemaakt dat het 65ste Eurovisie Songfestival in 2021 in Rotterdam Ahoy georganiseerd zal worden! Nadat het in maart werd afgelast als gevolg van de coronacrisis, is direct gestart met de verkenning naar de mogelijkheden om het event alsnog in Nederland te laten plaatsvinden. De organisatoren zijn zich ervan bewust dat de ontwikkelingen rondom het virus het komende jaar van invloed gaan zijn op evenementen. Die ontwikkelingen laten zich op de lange termijn niet voorspellen. Daarom wordt de komende maanden door alle betrokken partijen gewerkt aan verschillende scenario’s om die uitdaging het hoofd te bieden. 

LAATSTE NIEUWS

Liefde voor muziek

Op 12 maart van dit jaar verstomde de livemuziek even onverwachts als abrupt, ook voor Ahoy. De livemuziekindustrie is één van de laatste branches die dit jaar weer op gang mag komen. Veel artiesten, gezonde bedrijven en ZZP’ers hebben daardoor geen omzet of inkomen meer. Tienduizenden banen en enorm veel know-how dreigen verloren te gaan. Wij, als deel van de muziekindustrie, vragen jou, de muziekliefhebber en -professional, om daarom deze petitie te tekenen. Laat weten dat jij het voortbestaan van live muziek ik Nederland ook belangrijk vindt.

Lees meer
ParkNBike

Ahoy draagt graag een steentje bij aan het faciliteren van mogelijkheden om veilig én gezond naar het werk te gaan. Hoe? De hele dag parkeren voor maar €4,- inclusief de mogelijkheid voor het huren van een fiets of een e-scooter. Wil je ook helpen het OV zoveel mogelijk te ontlasten? Had je altijd al eens in de zomermaanden op de fiets of op de e-scooter naar het werk gewild? Dan heb je nu een unieke kans. Een snelle, duurzame en gezonde (afstand) manier om naar het werk te gaan. 

Lees meer

NET AANGEKONDIGD & VERPLAATST

Ahoy
Ahoy
Ahoy
Ahoy
Browser versie | Afmelden | www.ahoy.nl
Privacy | Contact
Newsletter2020-05-29 16:24:01