2 augustus 2018
Online versie
Twinkle
image
image
WhatsApp Business uitgebreid met API
[Nieuws] WhatsApp Business is een stuk toegankelijker gemaakt voor bedrijven dankzij een business API. Bedrijven kunnen nu onder meer een breder scala aan berichten sturen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Foodora Nederland in de etalage
[Nieuws] Delivery Hero wil van de Nederlandse tak van dochteronderneming Foodora af. Het bedrijf wil zich blijven focussen op markten waar het over een leidende positie beschikt.
twitter facebook linkedin
lees verder
Dit staat er op het programma van het CrossBorder Event
[Advertorial] Hoe merken influencers en social media succesvol inzetten over de grens. Hoe verschillende strategieën uw internationale bekendheid te vergroten. Wat komt er bij kijken als u een winkel gaat openen in het buitenland? Én een internationaal e-commerceteam opbouwen, wat is daarvoor nodig? Het CrossBorder Event biedt u verschillende onderwerpen die u een stap verder kunnen helpen bij uw internationale succes!
image
image
Online koopjessuper Brandless krijgt flinke investering
[Nieuws] Brandless, een Amerikaanse websuper die alleen artikelen van drie euro aanbiedt, heeft een investering van 240 miljoen dollar ontvangen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Campingshop Vrijbuiter over de kop
[Nieuws] De bekende kampeerwinkelketen Vrijbuiter is failliet verklaard. Het bedrijf vroeg ruim een week geleden al faillissement aan, het is in die tijd niet gelukt het tij te keren.
twitter facebook linkedin
lees verder
De drie belangrijkste aspecten voor een sterke merkidentiteit
[Advertorial] Succesvol global brandmanagement is een continue balans zoeken tussen lokale wensen en internationale verwachtingen. Het consistent, consequent en constant doorvoeren van je corporate merk is de sleutel tot succes. Wat is de juiste aanpak? En hoe houd je grip en controle op je merkidentiteit? Dit e-book biedt handvatten en praktische tips voor het bouwen van een sterk corporate merk.
image
image
Grijp je kans
[Opinie] ‘E-commerce over de grens: kans of onbegonnen werk voor Nederlandse retailers?’ Het antwoord komt van EricJan Hofman, e-commerce manager van Foto Konijnenberg.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.
<