Schrijf je nu in voor een proeverij met whisky's van Whisky Import Nederland
Is deze nieuwsbrief onleesbaar?
Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen.

Whiskyproeverij: schrijf je nu in!

Zet dinsdag 3 december maar vast in je agenda! Dan is het weer tijd voor een heerlijke whiskyproeverij bij Het Whisky Huis/Slijterij Berendsen. De magiërs van Whisky Import Nederland nemen een reeks bovengemiddeld mooie whisky's mee, allemaal afkomstig uit eigen stal.

Whisky Import Nederland


Whisky Import Nederland (kortweg WIN) is in december 2004 opgericht door twee echte whiskyliefhebbers. Jan Kok en Marcel Bol werden destijds benaderd door whiskyschrijver Charles MacLean met het voorstel om de nieuwe whisky's van onafhankelijke bottelaar Adelphi te importeren.

Inmiddels zijn ze importeur van nog veel meer mooie whiskynamen onder andere: Morrison & Mackay (Càrn Mòr), Berry Bros & Rudd, Blackadder, Hunter Laing en The Maltman. Daarnaast hebben ze hun eigen label op de markt gebracht met The First Cask, hiermee kunnen ze zelf als onafhankelijk bottelaar de mooiste whisky's naar Nederland halen.

First Cask Whisky’s zijn echte Single Cask en Cask Strength whisky’s. De selectiecriteria zijn éénvoudig: de mooiste combinaties van zowel het karakter van de distilleerderij als de invloeden van de vaten worden gezocht. De ene keer een mooie oude whisky die lang heeft gerijpt op het vat, de andere keer een jonge whisky die nog vol leven en karakter is. In ieder geval altijd iets om naar uit te kijken.

Hoe, wat en waar?

Natuurlijk zijn er bijpassende hapjes en is er na de proeverij de gelegenheid om te shoppen! 
Datum: dinsdag 3 november
Locatie: Slijterij Berendsen te Enschede
Ontvangst: 19:30u
Start: 20:00u
Kosten: € 30,- p.p
Wij raden aan om je snel in te schrijven, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen en we verwachten dat we snel vol zitten. Aanmelden kan door contact met ons op te nemen via de mail, telefonisch (053 - 431 52 64) of door langs te komen in de slijterij. Aanmelding geldt indien de betaling is voldaan. Je kan het bedrag overmaken op het IBAN-nummer: NL38INGB0665550286 t.n.v. Slijterij Berendsen o.v.v. uw naam. 
Ik meld me nu aan!
Facebook Facebook
Website Website
Copyright © *2019* *Slijterij Berendsen*, All rights reserved.

Our mailing address is:

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Slijterij Hennie Berendsen · Deurningerstraat 27 · Enschede, Overijssel 7514BC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp