Breng uw finance kennis naar het volgende niveau
Executive Finance
Moderne Finance
Online versie
Artikel - Rapportages
Zijn uw rapportages van toegevoegde waarde?
Is de financial bezig met een rituele dans met zijn CFO door telkens maar rapportages aan hem te leveren? Het devies van Cees Koomen, executive lecturer aan Nyenrode Business Universiteit? Stop er gewoon eens mee. “Dan ziet u gauw genoeg of uw rapportage van toegevoegde waarde is voor de business.”
Executive Finance - Artikel - Waardecreatie
Moderne waardecreatie, wat betekent dit eigenlijk?
Hoe kan het dat Raden van Bestuur vaak niet weten hoe aandeelhouders denken? Dennis Vink, hoogleraar financiën en investeringen vraagt het zich hardop af. “Nederlandse bestuurders snappen het begrip vaak niet en passen domme technieken toe om het te meten.”
Nyenrode Masterclass Advanced Finance
Breng uw finance kennis naar het volgende niveau
Nyenrode Business Universiteit en Executive Finance organiseren op 30 en 31 maart een tweedaagse masterclass over Advanced Finance. Schrijf u nu in en krijg ook diepgaand inzicht in financieel management als operationeel en strategisch instrument.
Executive Finance - Artikel - CFO financieringsmarkt
Wie de financieringsmarkt overziet, staat sterker
Als CFO de beslissingen over grote financieringen bij de bankrelatie neerleggen? Niet verstandig, zegt Mike Nawas, associate professor Financial Markets bij Nyenrode Business Unversiteit. De CFO moet op de financieringsmarkt verder kijken dan zijn/haar neus lang is. 
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright