ELF Voetbal nieuwsbrief van 30-01-2020
Wie is Ajax-target Antony?

In tegenstelling tot vorig jaar beleefde Ajax een relatief rustige transferperiode. Jongens aan de onderkant van de selectie vertrokken, terwijl Ryan Babel werd aangetrokken om de opties groter te maken voorin. Toch gaan de Amsterdammers de buidel waarschijnlijk nog trekken. Ajax wil dolgraag de Braziliaan Antony vastleggen. Wie is hij?


Lees verder
De vier avonturen van Marinus Dijkhuizen na zijn vertrek bij Excelsior

Marinus Dijkhuizen keert per direct als hoofdtrainer terug bij Excelsior, waar hij eerder als speler en trainer actief was. De afgelopen jaren was de inmiddels 48-jarige oefenmeester werkzaam bij Brentford FC, NAC Breda, SC Cambuur en FC Utrecht.

Lees verder
Hoe Jordens Peters bij Willem II de jacht opent op Feskens en Ceesay

Willem II heeft het aflopende contract van Jordens Peters met een jaar verlengd. De aanvoerder gaat komende zomer beginnen aan zijn negende seizoen in het shirt van de Tilburgers. Momenteel is hij nummer drie op de lijst van spelers van de meeste wedstrijden voor de club.  

Lees verder
Deze Nederlanders gingen Steven Bergwijn voor bij Tottenham Hotspur

Steven Bergwijn verlaat PSV om aan de slag te gaan bij Tottenham Hotspur, waar hij voor vijf seizoenen heeft getekend. De 22-jarige international is zeker niet de eerste Nederlander in dienst van de Engelse topclub. Verschillende landgenoten gingen hem voor in Noord-Londen.

Lees verder
De Romario Quiz!

Romario de Souza Faria was woensdag jarig en mocht een flink aantal kaarsjes uitblazen. Hoe oud hij is geworden, gaan we niet verklappen. Dat is namelijk de eerste vraag van een quiz over Romario, die door ELF Voetbal is samengesteld. De vragen leiden je door de hele loopbaan van de succesvolle Braziliaan. Heel veel succes!

Lees verder
Talenten geven Arsenal weer hoop

Met een tiende plaats presteert Arsenal ver onder zijn kunnen. De sfeer bij de Londense club was tijdenlang niet goed, maar de laatste weken laten de talenten van Arsenal zich onder trainer Mikel Arteta meer en meer gelden. Een greep uit het talent dat Arsenal weer smoel geeft. 

Lees verder
Firmino is goud waard voor Liverpool in uitwedstrijden

Roberto Firmino is geen topscorer als Sergio Aguëro en Jamie Vardy, maar de Braziliaan is op zijn manier heel belangrijk voor Liverpool. Bovendien maakte Firmino dit seizoen al meerdere malen hele belangrijke doelpunten in lastige uitwedstrijden. We zetten zijn goals op een rijtje.

Lees verder
Willem II en de alsmaar uitbreidende Duitse enclave

De winterse transferperiode is nog in volle gang, maar Willem II heeft alvast twee versterkingen voor komende zomer binnen. Derrick Köhn (links op de foto) en Kwasi Okyere Wriedt komen over van Bayern München, waar zij in het tweede elftal spelen. Het zijn niet de eerste spelers die door Willem II worden opgepikt het Duitse voetbal. 

Lees verder
Hoe vergaat het Richairo Zivkovic sinds zijn vertrek uit Nederland?

Plots dook er via De Telegraaf een bijzonder transfergerucht op. Richairo Zivkovic is volgens de krant hard op weg naar Sheffield United, dat zich dit seizoen ontpopt tot stuntploeg van de Premier League. Waar komt de interesse in de vergeten spits vandaan?

Lees verder
Schalke 04 FC - Leipzig RB22-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayer Leverkusen - Augsburg FC22-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Koln FC22-02-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Bayern München - SC Paderborn 0722-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Paris Saint-Germain - Girondins Bordeaux22-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen