ELF Voetbal nieuwsbrief van 28-01-2020
Wie is Feyenoord-aanwinst Oguzhan Özyakup?

Van de meeste Nederlandse jeugdinternationals die in Zaandam geboren zijn, weten de meeste voetballiefhebbers genoeg te vertellen. In het geval van Oguzhan Özyakup ligt dat anders: een blik in het online archief van onze website leert dat er amper aandacht aan hem is besteed. En dat is niet omdat hij mislukt is in het profvoetbal, verre van. Feyenoord huurt hem nu een paar maanden, dus eindelijk leren we hem eens kennen. Tijd voor een introductie!


Lees verder
Lewandowski en Haaland rukken op in klassement ESM Gouden Schoen

De strijd in de hoogste regionen van de ESM Gouden Schoen blijft spannend. Doordat koploper Ciro Immobile niet tot scoren kwam, kregen diens achtervolgers de kans om dichterbij te komen. Een mogelijkheid die ze met beide handen aangrepen.

Lees verder
Interview Maarten Pouwels: “Snap de woede bij NAC niet”

Go Ahead Eagles – NAC Breda verdiende zondagmiddag geen winnaar. Dit zijn geen ploegen die gewend zijn twee keer in de week voluit te gaan. De donderdagavond bracht Go Ahead honderdtwintig slopende minuten bij IJsselmeervogels en NAC negentig stuks tegen topploeg(?) PSV. Het was eraan af te zien. Één cruciale scene bracht de beslissing en we bespraken hem na met hoofdrolspeler Maarten Pouwels.

Lees verder
De mooiste goals in week 4!

Dagje later dan normaal, maar: zeker niet minder!

Lees verder
In beeld; dit zijn de ELF duurste PSV'ers uit de clubhistorie

Steven Bergwijn laat PSV zeer waarschijnlijk achter zich voor een avontuur bij Tottenham Hotspur. De aanvaller gaat de Eindhovenaren naar verluidt ruim dertig miljoen opleveren. Het is zeker niet de eerste keer dat PSV een flinke zak geld op tafel krijgt.

Lees verder
De doelpuntenwaanzin bij PSG: een strijd tussen Neymar en Mbappé

Allebei staan ze op dertien doelpunten. Wie dit seizoen topscorer van de Ligue 1 wordt, lijkt haast als vanzelfsprekend tussen Neymar en Kylian Mbappé te gaan. Na een stroeve start hebben ze de druk op Wisam Ben Yedder flink opgevoerd.

Lees verder
Hoe Napoli de Italiaanse titelstrijd tegen Juventus in leven hield

SSC Napoli geldt doorgaans als uitdager van Juventus, maar speelt dit seizoen geen serieuze rol in de titelstrijd. Desondanks deelden de Napolitanen een flinke tik uit aan de koploper uit Turijn. In het Stadio San Paolo won de thuisploeg zondagavond verrassend met 2-1 van de regerend landskampioen.

Lees verder
Waarom een doelpunt Feyenoord-aankoop Robert Bozenik goed zou uitkomen

Dat Robert Bozenik een doelpunt kan maken, daar weten de Slowaken inmiddels alles van. Zelfs als international is de aanvaller op schot. Maar nu hij overstapt naar Feyenoord, is het wel van belang dat Bozenik de doelpuntenmotor snel weer aan het draaien krijgt.

Lees verder
Volop cynisme over het 'tijdelijke' vertrek van Ajacied Hassane Bandé

Van een plek op de bank bij Jong Ajax naar de nummer laatst van de Zwitserse competitie. Het avontuur van Hassane Bandé moet wel heel gek lopen, wil hij nog slagen in Amsterdam. Op Twitter heerst volop cynisme over de beslissing om Bandé voor anderhalf jaar te verhuren aan FC Thun.

Lees verder
Schalke 04 FC - Leipzig RB22-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayer Leverkusen - Augsburg FC22-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Koln FC22-02-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Bayern München - SC Paderborn 0722-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Paris Saint-Germain - Girondins Bordeaux22-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen