Beste relatie,
In 2020 heeft PW. het Partner of Choice onderzoek gedaan, waarbij we hebben gekeken met welke aanbieder u het liefst zaken doet. Dit succesvolle onderzoek gaan we ook dit jaar weer herhalen. Als uitgever van PW. zijn we op zoek naar uw ervaring om een realistisch overzicht te krijgen van wie en wat u belangrijk vindt betreffende het inkoopproces. Op die manier ontstaat er een goed beeld van de voorkeur van inkopende organisaties voor bepaalde leveranciers. 

Wat is Partner of Choice? Het Partner of Choice onderzoek is een onafhankelijk onderzoek en is bedoeld om u op weg te helpen in het opstellen van een longlist om de juiste keuze in leveranciers te maken. De uitkomst wordt uitsluitend bepaald door de antwoorden van u als lezer, daarom vinden we het heel belangrijk dat u meedoet aan dit onderzoek. Het helpt ons enorm om een goed beeld te kunnen geven.
Start Survey
Wanneer u het onderzoek volledig invult, delen we naderhand ook het overzicht van de uitkomsten met u. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten.

Met vriendelijke groet,
Leendert van Wezel
Research Director