AEX: 547,32 - Dow Jones: 23.389 - EURUSD: 1,1649 - Bitcoin: 5545,18 - Goud: 1,276.31 Monday, 13 November 2017

    Optiecursus
Leer opties goed te gebruiken en verhoog daarmee uw winstkansen terwijl het risico lager wordt. Een avond die uw inzicht in hoe beleggen werkt enorm zal vergroten. Kijkt u hier voor meer informatie 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/11 07:00

  • Paradise papers... De media gaan er helemaal los op, maar feit is dat de meeste gegevens niet alleen laten zien dat er relatief weinig aan de hand is, maar het meeste wat in de papers staat is legaal EN het is gewoon ook op te vragen. Bermuda heeft namelijk een verdrag getekend waarbij men verplicht is bepaalde gegevens te openbaren. Als de media er dus werk van willen maken, dan kunnen ze heel veel gewoon ook via de openbare databases vinden.
  • In twaalf uur tijd had Alibaba afgelopen zaterdag 15 miljard dollar aan omzet gerealiseerd. Singles day is in China heel groot en dan pakken bedrijven met enorme kortingen uit... Kortingen over extreem hogere "van" koersen, want sommig producten waren mét korting nog 30% duurder dan vier weken geleden. Het is dus één grote scam. Wat dat betreft is het met de MediaMarkt die dat soort grappen ook uithaalt.
  • AFM waarschuwt tegen ICO's. Gelijk hebben ze. Het is meestal namelijk BS. Daarbij ben ook ik van mening dat je er hooguit wat geld in kan gokken, maar dat je ICO's nu niet moet zien als belegging. Daarvoor is het allemaal te veel hype. Met het Crypto rapport geven we overigens zo nu en dan wel tips op in onze ogen interessante ICO's. Daar is dan wel een heel beoordelingscircus overheen gegaan.
  • Twee oud chefs van geheime diensten in de VS denken dat Trump door Putin gemanipuleerd wordt. Ze hebben het niet hardop gezegd, maar ze lieten toch wel duidelijk doorschemeren dat ze van mening zijn dat Trump hier de landverrader is.
  • Banden fabrikant Continental overweegt om in de fabricage van accu's te gaan stappen. Als er een fabriek komt, dan komt deze waarschijnlijk in Oost Europa. Daar is naar verluidt de stroom goedkoper dan in West Europa. Als dat zo is, dan kan dat alleen maar door lagere belastingen en of subsidies op stroom. Immers is voor grootgebruikers de stroom al veel goedkoper dan voor consumenten. Er zou overigens gedacht worden aan een investering van drie miljard euro.
  • De koers van bitcoin ging dit weekend even -15% terwijl de koers van bitcoin cash eerst fors steeg en daarna bijna de helft van haar waarde verloor. Het is duidelijk dat de bitcoin community de gang van zaken rondom bitcoin niet zont. Het is in mijn ogen dan ook een bende en dit soort onrust zal de doodsteek voor deze munt nog eens worden. Ze moeten snel orde op zaken stellen, want anders pakt een andere munt de nummer één positie binnen de crypto's.
 

 

Een hobby, of puur geld verdienen? (Tom Lassing)

13/11 07:17

Veel beleggers zeggen dat ze beleggen om rendement te halen, maar de realiteit is dat ze structureel geld verliezen.
Het handelen van veel particuliere beleggers is structureel verliesgevend en het gekke is dat ze hetzelfde blijven doen en toch blijven hopen op betere resultaten.
Sorry, maar als je dezelfde fouten blijft maken, dan blijf je ook dezelfde verliezen opstapelen.
Woensdagavond toon ik weer aan hoe bijvoorbeeld opties wél structureel geld kunnen opleveren. Puur door opties slim(mer) te gebruiken, maar ook door reëel te blijven over winstkansen.
Het is een cursus over optiebeleggen, maar uiteindelijk is het veel meer dan dat. Het is een avond waarin u als aanwezige inzicht krijgt in hoe ervaren beleggers de beurs gebruiken en hoe simpel het voor de professionele marktpartijen is om particulieren keer op keer in de verliesgevende posities te krijgen.
Het is voor hen als vissen in de karpervijver. Het kan niet missen!
Voorkom dus dat u die karper bent en investeer in een interessante avond in Best.
Kijkt u hier voor meer informatie
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier. Kijk hier.

 
 
 

Nieuwe gratis tip. 188% winstpotentieel (Jack Hoogland)

13/11 07:38

Vorige week hebben we een nieuwe gratis tip op onze website geplaatst. Een fantastisch technologie-aandeel dat we op 29 december 2016 al voor onze TopAandelen service hebben geselecteerd.
 
De koers van het aandeel is sindsdien met 45% gestegen. Omdat het bedrijf echter zeer goed presteert, noteert het nu nog steeds slechts 12 keer de voor komend boekjaar verwachte winst. Is het dus nog steeds een spotgoedkoop aandeel.
 
Zouden we het aandeel niet al in portefeuille hebben, dan zouden we geen moment aarzelen om het voor ons volgende "Super Rendement Rapport" te selecteren.
 
We berekenden vanaf de huidige koers een winstpotentieel van 188%. Uiteraard geven we u de berekening erbij!
Klik hier om de nieuwe gratis tip op te vragen!
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.
 
 
 

Investeren in Barcelona! Waarom nu? (Douwe Westervaarder)

13/11 07:51

Matching Capital introduceert de kans om samen te investeren in vastgoed in Barcelona.
Een Nederlandse vastgoedontwikkelaar, die al enkele jaren actief is in Barcelona, maakt luxe appartementen met dakterras in hartje centrum.
Investeren met 7% vaste rente en 3% bonusrente bij goed resultaat. Looptijd 12 maanden. Garantie van de geldlener. Verschillende investeerders gingen u voor, maar er zijn nog een paar plekken.

Maar waarom nu ?  Catalonië is toch steeds in het nieuws?... Lees verder
 

Alsmaar Meer Dividend

Als u een belegger bent met veiligheidin uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolioook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit.Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogensneller groeien. Meer weten, klik hier.
 
 
 

Wie jarig is trakteert. Dus alles voor u om succes te bereiken (Lodewijk Hof)

13/11 08:08

Het moment is bijna zover. Bijna een jaar geleden begon ik met mijn podcast. Iedere werkdag een moment om mensen bij te praten. Boeiende interviews en een scherp zicht op wat er in de wereld gebeurt. Dit met maar 1 ding in gedachten. Hoe kan ik / de luisteraar er geld aan verdienen.
Omdat iedereen die jarig is moet trakteren is het tijd om wat leuks te doen. Daarom 50% korting op alles wat er is met coupon THP1 op alles wat voor 22/11/2017 is bestelt. ... Lees verder
 

Leer de Japanse Candles analyse toepassen

U kan hier gratis het E-boek Japanse Candles opvragen!
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven