ELF Voetbal nieuwsbrief van 23-07-2020
‘Wie van de drie’ in Engeland: ontsnapt Aston Villa, Watford of Bournemouth?

De spannende degradatiestrijd in de Premier League nadert de climax. Op zondag 26 juli staat de allerlaatste speelronde ingepland. Drie clubs staan voor negentig bloedstollende minuten, waarna één gelukkige zich handhaaft terwijl het de twee concurrenten ziet afdalen naar The Championship.  


Lees verder
Interview Fatih Kamaci: 'Ik heb nooit spijt gehad van de stap naar Turkije'

Fatih Kamaci keert deze zomer na zes jaar terug bij de VV Dongen. ELF Voetbal besloot de 31-jarige middenvelder te bellen. Over onder meer de afgelopen tijd zonder voetbal, zijn succesvolle periode bij TOP Oss, twee bijzondere seizoenen in Turkije en zijn rentree op Sportpark De Biezen.

Lees verder
Nieuwe ELF Voetbal: extra dikke special over Nederlandse voetbalrecords

Iedere voetballer droomt ervan: een plek in de geschiedenisboeken. De nieuwe editie van ELF Voetbal is zo’n geschiedenisboek. Van de eerste tot de laatste pagina gevuld met Nederlandse voetbalrecords; daaronder verstaan we records door Nederlanders of in Nederland.

Lees verder
Dit zijn de goalgetters van stuntploeg Atalanta

Atalanta Bergamo komt steeds dichter in de buurt van de magische grens van honderd doelpunten. De Italiaanse stuntploeg prikte er tegen Bologna ééntje bij, waardoor het totaal nu op 95 treffers staat. Het is voor het eerst sinds het seizoen 1949/50 dat een Serie A-ploeg dat aantal bereikt. Wie zijn de hoofdrolspelers in het indrukwekkende aanvalsspel?

Lees verder
PANNA! 50: Jubileumnummer met Berghuis, Bergwijn, Ajax-aanwinst Antony en veel meer!

Cinquanta, Fünfzig, Fifty, cincuenta: vijftig dus. Het is feest bij PANNA! De vijftigste is er! Weer een superleuk nummer met interviews met Ajax-aanwinst Antony, vader Steven Bergwijn over zijn zoon Steven Bergwijn, Vitesse-toptalent Jesaja Mustapha, een quiz met Mark van der Maarel, Orestis Kiomourtzoglou geeft tips over ballen onderscheppen en waarom is Steven Berghuis de beste speler van Feyenoord?

Lees verder
Interview Sander van Looy: 'Falkenbergs was meteen aantrekkelijk voor mij'

Sander van Looy speelde in Nederland bij SV Epe en PEC Zwolle. Inmiddels is de 23-jarige centrumverdediger neergestreken in Zweden, waar hij actief is bij Falkenbergs FF. ELF Voetbal besloot de Nederlander te bellen. Over onder meer zijn periode bij PEC, het spelen van wedstrijden zonder publiek, hoe hij ruim een jaar zonder club zat en natuurlijk zijn eerste maanden in de Allsvenskan.

Lees verder
Zomeraanbieding! Vier specials ELF Voetbal plus boek voor 17,50 euro!

Niet alleen de ELF Voetbal Vergeten Helden Special, maar ook de ELF Voetbal 90's Special, ELF Voetbal Cult Special en ELF Voetbal Clubiconen Special. Plus het boek Een dag uit het leven van Virgil van Dijk of 20 Toppers van Oranje 2020! Dat krijg je allemaal bij het aanschaffen van het unieke ELF Voetbal leespakket.

Lees verder