Gawalo
Podium Gawalo: overzicht 2019
Online versie

 

PW
Wie veroverde in 2019 een plek
op Podium Gawalo?
In de rubriek Podium Gawalo zetten we installatieprofessionals in het zonnetje omdat ze iets 'bijzonders' hebben gedaan voor het vak of de branche. Maak kennis met de podiumtalenten van het (bijna) afgelopen jaar.
PW
Sandra van Assen
Sandra van Assen, servicemonteur bij Breman Woningbeheer Zuid in Weert maakte een opmerkelijke carrièreswitch. Ze was secretaresse en ging als zij-instromer het installateursvak in. Haar motto? "Probeer eens iets nieuws, en bedenk: van fouten leer je het meest!"
PW
Matthijs de Pater
Matthijs de Pater nam in 2018 installatiebedrijf Steenbruggen over. Hij gaf het bedrijf een nieuwe naam en koos daarbij voor "een nieuwe uitstraling met een sterke nadruk op duurzaamheid". Zijn motto: "Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus."
PW
HendrikJan Groen
HendrikJan Groen van Installatiebedrijf Groen en Leutscher in Eesveen legde onlangs voor de eerste keer elektrische verwarming aan. Hij hing 28 infraroodpanelen op bij het Regionaal Textiel Sorteer Centrum in Steenwijk. Zijn motto? "Denk niet in problemen maar in oplossingen". 
PW
Stefan te Veluwe
Stefan te Veluwe is de kersverse manager van het Unica Innovation Center. Hij gaat samen met klanten de levensvatbaarheid van nieuwe concepten toetsen. "We willen niet verrast worden door ontwikkelingen die van buiten komen, maar zelf aan het roer staan en de koers bepalen."
PW
Mara Wustmans
Mara Wustmans, adviseur gebouwinstallaties bij Royal Haskoning DHV, ontwierp een energieneutraal en zelfvoorzienend theater als afstudeeropdracht voor de opleiding HIT-W. De opgewekte energie wordt opgeslagen in waterstof. 
PW
Joost Straat
Joost Straat, verduurzamer bij INNAX in Veenendaal, liet voor zichzelf en zijn gezin een energiepositieve woning bouwen. De woning heeft geen installatie voor verwarming of koeling. 
PW
Jeroen Voswinkel
Jeroen Voswinkel, operationeel directeur van Talent4Service in Eindhoven, leidt zij-instromers op tot toekomstige topmonteurs. Zijn motto? "Maak dingen simpel, dan kan er heel veel gebeuren."
PW
Patrick Schimmel
Patrick Schimmel begon twee jaar geleden voor zichzelf met duurzame installaties als specialisme. Als directeur van Schimmel Techniek Duurzame Installaties heeft hij nu tien werknemers in dienst. Zijn motto: "Als we allemaal een beetje ons best doen, dan komen we er wel".
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright