ELF Voetbal nieuwsbrief van 18-12-2019
Wie vervangt Memphis Depay als spits van Oranje?

Zondagavond sloeg plots het noodlot toe voor Memphis Depay, en dus ook voor het Nederlands Elftal. De blessure van de aanvalsleider is een grote aderlating voor Ronald Koeman, wie op zoek moet naar een nieuwe spits. Wie kan de aanvaller van Olympique Lyon het beste vervangen?


Lees verder
Deze ervaren topspelers gaan clubloos de winterstop in

Terwijl honderden spelers afgelopen zomer dagelijks voor miljoenen euro’s wisselden van club, bleven enkele werkloze spelers in angst achter. Het seizoen is inmiddels op de helft, maar de volgende clubloze sterren zijn nog altijd op zoek naar een contract.

Lees verder
Drie Engelse clubs jagen op handtekening Basacikoglu

Bilal Basacikoglu kan zijn toekomst vervolgen in Engeland. De 24-jarige aanvaller staat in de belangstelling van drie clubs uit het land. Te weten Hull City, Norwich City en Leicester City.

Lees verder
Frustratie, goals en onzekerheid: het wisselvallige seizoen van Jens Odgaard

Het seizoen 2019/20 is pas op de helft, maar Jens Odgaard heeft al de nodige ups en downs meegemaakt. De jonge Deen werd afgelopen zomer binnengehaald als de nieuwe doelpuntenmaker van sc Heerenveen en beleefde een wisselvallige start in Friesland. 

Lees verder
De 5 grootste bekerstunts van het afgelopen decennium

Dinsdagavond gaat de laatste bekerwedstrijd van het decennium van start. De wedstrijden FC Groningen - FC Utrecht, Feyenoord - Cambuur en Ajax - Telstar staan in de Tweede Ronde van het toernooi op het programma. Ook de nodige amateurclubs zijn nog in de race om de titel. In de afgelopen tien jaar wilden deze clubs nog wel eens voor een stunt zorgen in het bekertoernooi.

Lees verder
Onder de loep: PSV-talent Noni Madueke

Ernest Faber heeft op zijn eerste dag als nieuwe trainer van PSV al gelijk goed nieuws kunnen brengen voor een van zijn spelers. De zeventienjarige Noni Madueke, speler van PSV Onder 19, mag namelijk met het eerste elftal mee op trainingskamp. Daarmee toont de oefenmeester aan dat hij het wel ziet zitten in het talent.

Lees verder
Joey Jongman: "Ik heb nog tijd nodig voor een beslissing over mijn toekomst"

Vorige week werd bekend dat Katwijk-trainer Jan Zoutman aan het einde van het seizoen vertrekt. Eerder maakten ook sterkhouders als Guus van Weerdenburg en Mike van den Ban bekend Katwijk te gaan verlaten in de zomer. Middenvelder Joey Jongman (29) twijfelt nog wat hij gaat doen.

Lees verder
Hoe Alan Pardew bij ADO Den Haag uit zijn comfortzone stapt

Alan Pardew wordt zo goed als zeker de nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag. De 58-jarige Engelsman begint zodoende aan zijn eerste avontuur buiten zijn geboorteland. De afgelopen jaren was hij enkel actief op Engelse bodem.

Lees verder
5 vragen over de bekerspeelronde in Nederland

In de eerste rondes hadden de Europees actieve ploegen een vrijstelling. In feite begint de strijd om de beker dan ook nu pas. Welke wedstrijden zijn interessant en waar moet je op letten? We zetten het op een rijtje.

Lees verder
Manchester United - Norwich City11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Crystal Palace - Arsenal FC11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Chelsea FC - Burnley FC11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Paris Saint-Germain - AS Monaco11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Brighton & Hove Albion11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com