Wie wil er nu niet in een 'award winning' woning op vakantie?!

3 years ago


Text only:

Wie wil er nu niet in een ‘award winning’ woning op vakantie?!
Klik hier voor de online versie.

Onze accommodaties vallen in de prijzen!


Onlangs zijn voor de zevende keer de Zoover Awards uitgereikt en ook twee accommodaties van DroomParken zijn in de prijzen gevallen! Deze awards werden vergeven aan individuele woningeigenaren op DroomPark Bad Hoophuizen en hebben op Zoover.nl een zeer hoge beoordeling!


Wij bieden u graag de kans om ook eens te ervaren wat het is om vakantie te houden in één van deze ‘award winning’ woningen. Maar let op: De beschikbaarheid voor deze woningen is nu al beperkt voor de komende periode.


Acacia 13 (CUB4)


Deze prachtige Cube Exclusif is een mooie, elegante woning met mooie raampartijen. Deze bieden u een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Niet voor niets won deze woning de prijs ‘Zoover Award Gold 2015’, met een score van 9,6 op Zoover. En is hiermee ‘Beste Chalet van 2015’.


Hulst 2 (CUB6L)


Houdt u van luxe? Dan is deze woning uw ideale vakantiewoning! Ruim van opzet en uitgerust met luxe apparatuur en inrichting. Echt een lust voor het oog. Deze accommodatie won de titel ‘Zoover Award Silver 2015’, met een score van 9,0 op Zoover.


Luxe accommodaties voor een heerlijke vakantie


Ook op andere locaties in Nederland biedt DroomParken u prachtige accommodaties, vergelijkbaar met de prijswinnende accommodaties. Is de accommodatie al bezet of zoekt u iets anders? Ga dan snel naar onze website en zoek uw ideale vakantiebestemming uit!


Klik hier om uw vakantie uit te zoeken.


DroomParken
Postbus 16
7370 AA Loenen
088 055 1500
info@droomparken.nl
Volg ons:
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen     Verzonden aan Nnewsletter@newslettercollector.com door nieuwsbrief@droomparken.nl  Hoge Bergweg 16, Beekbergen, Nederland, 7361 GS  Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.       

Droomparken.nl

Categories: Holidays Caravans | Camping Campsites | Holiday Webshop
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019