ELF Voetbal nieuwsbrief van 29-08-2022
Wie wordt de opvolger van Antony bij Ajax?

Een transfer van Antony naar Manchester United voor 100 miljoen is bijna een feit. Ajax moet dus op zoek naar een opvolger en daarin zijn er vijf belangrijke gegadigden. Hakim Ziyech is de favoriet van de fans, maar rond zijn naam is het een stuk stiller geworden. De andere opties zijn van een erg verschillend niveau. 


lees verder
Samenvatting FC Barcelona - Real Valladolid (4-0)

FC Barcelona heeft zondag een mooie en gemakkelijke overwinning weten te boeken op Real Valladolid. Zondagavond was Robert Lewandowski de grote man met twee doelpunt, terwijl Frenkie de Jong een half uurtje mee mocht spelen. Bekijk de samenvatting van Barclona - Valladolid hiheronder.

lees verder
Deze mooie wedstrijden helpen je door de werkweek heen

Het weekend zit er weer op en dat betekent voor een grote groep voetballiefhebbers dat zij weer aan het werk moeten. Om een beetje licht te brengen kijken wij vooruit naar de mooie wedstrijden die er de komende dagen op het programma staan. In vrijwel alle topcompetities worden wedstrijden gespeeld die afleiding moeten bieden. 

lees verder
Samenvatting FC Utrecht - Ajax (0-2)

Makkelijk is het voor Ajax vrijwel nooit in de Galgenwaard. Ook zondagmiddag werd er vuurwerk voorspeld tijdens het treffen tussen FC Utrecht en Ajax. Dat vuurwerk kwam er letterlijk. Figuurlijk bleef het spektakel ver van de Galgenwaard verwijderd. Het spel van een tam FC Utrecht liet te wensen over.

lees verder
Op deze manieren kan Ajax het vertrek van Antony opvangen

De soap rondom Antony is dan eindelijk voorbij. Ook de clubleiding van Ajax bevestigd nu dat Antony zijn koffers zal pakken. Goed nieuws voor de boekhouder van Ajax, die honderd miljoen euro mag bijschrijven. Betekent het slecht nieuws voor Alfred Schreuder? Of staat de vervanger voor Antony al klaar?

lees verder
Deze landen debuteren aankomend seizoen met een club in Europa

De Conference League biedt een hoop kleinere clubs de kans om Europees voetbal te spelen. Zo ook clubs uit de kleinere voetbalnaties van Europa. Deze landen schopten het voor het eerst in hun geschiedenis tot de groepsfase van een Europees eindtoernooi.

lees verder
ELF Voetbal nr 9, het seizoen van thuiskomen plus interviews met Kenneth Taylor, Jens Toornstra, Milan van Ewijk en Myron Boadu

Jasper Cillessen, Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Henk Veerman, Quinten Timber en de broers Luuk en Siem de Jong. De persruimtes in de Eredivisie konden deze zomer volop gevuld worden met kleffe leuzen over thuiskomen. Stuk voor stuk keerden de genoemde spelers terug naar de plek die zij hun thuis noemen. De nieuwe editie van ELF Voetbal, nummer 9 van 2022 alweer, besteedt daar volop aandacht aan. Tevens interviews met onder andere Kenneth Taylor, Jens Toornstra, Michel Vorm, Joshua Zirkzee en Myron Boadu.

lees verder
Deze 5 talenten uit de Eredivisie moet je dit seizoen in de gaten houden

De Eredivisie is voor de meeste teams nu drie speelronden onderweg. Hier en daar hebben we al wat jonge talenten zien spelen. Xavi Simons en Brian Brobbey behoeven geen uitleg meer: in dit artikel wordt ingezoomd op de jongere, onbekende talenten. Maar mogelijk met nét zo'n grote toekomst. Hier zijn vijf talenten uit de Eredivisie die je dit seizoen in de gaten moet houden.

lees verder
De PANNA! Competitiespecial is er weer: alles over de Eredivisie en Vrouwen Eredivisie en meer!

De Eredivisie is een feest. En iedereen is uitgenodigd! Bij PANNA! genieten we weer van iedere minuut dat we de bal over de Nederlandse velden zien rollen. Bij de achttien Eredivisie-clubs heeft deze zomer weer een spannende stoelendans plaatsgevonden. Welke speler is bij welke club gaan zitten? Dat lees je in deze competitiespecial van PANNA!. Daarin vertellen we alles dat je moet weten over de beste achttien clubs in ons land. En natuurlijk ook alles over de elf ploegen die gaan strijden om de titel in de Vrouwen Eredivisie! Maar ook de duurste voetballers in kaart, een interview met Cody Gakpo, de ontleed, acht superposters en we zoomen in op Manchester United! Bestel de PANNA! Competitiespecial nog voordat je op vakantie gaat via deze link!

lees verder