ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste cursist,

Noteer 8 oktober aanstaande in je agenda, want dan staat de derde editie van de singer-songwriter contest op het programma. In samenwerking met Nirwana organiseren we deze editie met maar liefst 8 deelnemers. De regels zijn eenvoudig: zing een zelfgeschreven lied terwijl je jezelf begeleidt op een instrument. De deelnemers worden beoordeeld door een vakkundige jury, bestaande uit Angelique Vlieger (zangdocent bij De Meerpaal), Danny Joseph (programmeur bij Nirwana en muzikant) en Frens te Kiefte (theaterprogrammeur bij De Meerpaal).

> Kijk hier voor meer info

Verder in deze nieuwsbrief:
• Win een gratis diner voor twee
• Hammond Orgel in de aanbieding
• Het beste idee van Dronten
• Koop je kaartjes voor As it is!
• Productiegroep musical maken

Hartelijke groet,
Team De Meerpaal.

Win een gratis diner voor 2 bij de Kunstwedstrijd

Grand Café De Meerpaal schrijft een wedstrijd uit speciaal voor alle amateurkunstenaars uit de gemeente Dronten. Het is de bedoeling dat er in het Grand Café een kunstwerk aan de muur komt bij de haard. Maak een kunstwerk (tekening, schilderij, grafiek, reliëf) met als thema dromen. De winnaar ontvangt een dinercheque voor 2 personen in het Grand Café van De Meerpaal. Meedoen? Check dan even onderstaande link.

> Meer info

Gratis Hammond orgel

Speciaal voor de orgelliefhebbers: gratis Hammond orgel af te halen in De Meerpaal, inclusief boeken voor beginners. Voor interesse kun je contact opnemen met Imre Kruis, Imre.Kruis@meerpaal.nl.

Het beste idee van Dronten

Docenten Linda Dekker en Monique Hanekamp hebben meegedaan met ‘Het beste idee van Dronten’ en hebben het creatieve idee bedacht om doe-het-zelf-pakketjes samen te stellen met daarin alle benodigdheden om zelf een afdruk met linoleum of foamdruk te maken. Afgelopen weken hebben ze de pakketjes uitgedeeld aan mensen met een kleine beurs die op deze manier creatief bezig kunnen zijn en tegelijkertijd met liefde iets voor een ander kunnen doen. Van de afdrukken worden namelijk ansichtkaarten gemaakt. Deze kunnen verstuurd worden naar mensen die eenzaam zijn of wel een opkikkertje kunnen gebruiken. Een initiatief om blij van te worden!

As it is...

Op zondag 10 oktober 2021 speelt de volwassenenproductiegroep van Theaterschool KARAKTER de voorstelling ‘As It Is’. Een verhaal over een dirigent die terugkeert naar zijn geboortedorp, een dorp ver afgeschermd van de buitenwereld. De artistieke man brengt veel tumult in het conservatieve dorp en wordt gevraagd om het dorpskoor te dirigeren. De leerlingen zijn weer hard aan het repeteren voor deze voorstelling en hebben er ontzettend veel zin in! Ben jij erbij?

Productiegroep Musical Maken

Vind jij het leuk om je eigen musical te maken? Bij de Productiegroep Maken kan dat! Schrijven, bedenken, uitzoeken, maken, spelen: wij regelen dat zelf. Als je voor deze productiegroep kiest, ligt de nadruk dus op het zelf maken van de voorstelling. Uiteindelijk staat er een compleet originele musical op de planken. Dus ben jij 14 jaar of ouder, kom dan de musicalmaker in jezelf ontdekken!

> Meer info
Cursussen
Kleutertheater
Word een ridder of prinses!
   
  Jaarcursus
Multi-tracking in Logic Pro X
Meersporen opnemen & mixen met de computer
   
  Korte cursus
Tapdance
Leer drummen met je voeten.
   
  Korte cursus
Showgroep Spirit
Een danspodium voor gepassioneerde dansers en danseressen.
   
  Jaarcursus
Kleuterdans
Spelenderwijs leren dansen.
   
  Jaarcursus, Korte cursus
 

Kunstwedstrijd
Grand Café De Meerpaal schrijft een wedstrijd uit speciaal voor alle amateurkunstenaars uit de gemeente Dronten. Het is de bedoeling

> lees meer
 
 

De Meerpaal kijkt terug op geslaagde Open Lesweek
Niet alleen kijken, maar vooral ook doen: dat was het motto tijdens de open lesweek van De Meerpaal Academie. “Na

> lees meer
 
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©