Zes kerstbomenfeitjes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Waarom is een schilderij van een bekende schilder zoveel meer waard?

Ruim 380 miljoen euro betaalde een Saoedische prins in 2017 voor Salvator Mundi, een portret van Jezus Christus. Twaalf jaar eerder, toen Leonardo da Vinci nog niet was aangewezen als de waarschijnlijke schilder, ging het werk voor 8350 euro over de veilingbank…

 
 
Quest
 

Test: heb jij narcistische trekjes?

Narcisme is een term uit de psychologie en wordt gezien als een persoonlijkheidsstoornis. Het verwijst eigenlijk naar een bepaald soort gedrag: obsessie met de eigen persoonlijkheid en het eigen uiterlijk, egoïsme, dominantie en een gebrek aan inlevingsvermogen. Hoe scoor jij op deze schaal?

 
 
Quest
 

Idee voor de feestdagen: speel de Quest Pubquiz voor thuis

Wil je laten zien wie van jouw familie het meeste weet? Ben je benieuwd of die wijsneuzen uit je vriendenkring wel recht van spreken hebben? Met de Quest Pubquiz voor thuis kom je er zeker achter wie de meeste feitenkennis heeft. En je gaat er gegarandeerd een topavond mee beleven, want de leukste vragen verzinnen, dat kunnen we wel bij Quest.

 
 
Quest
 

Partnerbericht

Bekijk de documentaire van zakenblad Quote: '25 jaar rijkdom in Nederland' 

Zakenblad Quote brengt al 25 jaar de Quote 500 uit: de lijst met daarop de rijkste inwoners van Nederland. In hoeverre is de manier waarop deze rijken hun geld verdienen veranderd, en wat doen ze eigenlijk met hun geld? Ali Niknam, Michel Perridon, Cor van Zadelhoff, Arthur Dontje en Jort Kelder zijn de hoofdpersonen van deze film.

 
 
Quest
 

Zes dingen die je wil weten over kerstbomen

Kijk jij ieder jaar weer uit naar het optuigen van je kerstboom? Dan ben je vast benieuwd hoeveel ballen er precies in passen. Of wanneer we eigenlijk begonnen met deze traditie. We verzamelden zes feitjes over kerstbomen.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Olijven gezonder dan chips? Zeven lekkere instinkers

Groene olijven zijn vier keer zo zout als naturelchips. Paprikachips zijn trouwens wel ietsje zouter dan de naturelvariant. Welke producten hebben (on)terecht een slechte naam?