Bekijk deze nieuwsbrief online
maandag 22 mei 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Wiebes: Verlenging coulanceperiode PEB niet nodig en niet wenselijk
Staatssecretaris van Financiën Eric Wiebes vindt een verlenging van de coulanceperiode voor DGA’s voor de uitfasering van het pensioen in eigen beheer niet nodig en niet wenselijk. Dat schrijft Wiebes in antwoord op Kamervragen van het VVD-lid Aukje de Vries.
Lees meer
 
 
Uitstelgegevens en inleverschema’s beschikbaar vanaf 7 juni 2017
De Belastingdienst verzendt de actuele overzichten van uitstelgegevens en inleverschema’s met een dagtekening van 7 juni 2017.
Lees meer
 
 
Nieuwe verslaggevingsstandaard verzekeringscontracten gepubliceerd
De International Accounting Standards Board (IASB) heeft donderdag 18 mei de nieuwe verslaggevingstandaard voor verzekeringscontracten, IFRS 17, gepubliceerd. Het model biedt een betere vergelijkbaarheid in de verzekeringssector.
Lees meer
 
 
Ex-bankier en accountant veroordeeld in corruptiezaak SNS
Een ex-bankier en een accountant zijn door de rechtbank in Utrecht veroordeeld wegens witwassen, valsheid in geschifte en omkoping bij opdrachten voor de noodlijdende vastgoedtak van de voormalige bank-verzekeraar SNS Reaal, SNS Property Finance. De een, een 68-jarige ex-bankier, kreeg twaalf maanden cel, waarvan vier maanden voorwaardelijk. De ander, een 58-jarige accountant, krijgt een taakstraf […]
Lees meer
 
Enter de FLOW Advertorial

Op woensdag 7 juni bent u van harte welkom bij de jaarlijkse CaseWare Open. Aansprekende sprekers presenteren en demonstreren u de stroomlijning van dataflow en workflow binnen en buiten uw kantoor.
U ziet hoe de stroom van data en apps richting de cloud u ondersteunt in uw dagelijkse praktijk, uw eigen kwaliteiten versterkt en u uitdaagt om nieuwe kansen te benutten.

Klik hier voor meer informatie =>

 
Acceptgiro blijft nog even
De einddatum van de verwerking van acceptgiro’s is voor onbetaalde tijd uitgesteld. Er werd nog teveel gebruik van gemaakt. Dat meldt de Betaalvereniging Nederland.
Lees meer
 
 
Nu ook online aangifte schenkbelasting mogelijk
Mensen die een schenking ontvangen, kunnen sinds deze maand ook online aangifte schenkbelasting doen via Mijn Belastingdienst.
Lees meer
 
AV-dag 2017: uw jaarlijkse accountancy update Advertorial

#Hoedanprecies. Uw vak verandert. Hoe gaat uw kantoor daar mee om? Digitalisering, vaktechniek, fiscaliteit, kantoormanagement, business kansen, robotic accounting. Het complete overzicht op 26 september a.s. in Spant te Bussum. Boek nu uw ticket en maak gebruik van de vroegboekkorting. Betaal slechts € 245,- excl. btw. PE: 6 NBA uren, RB en NOAB punten in aanvraag.

 
RB reageert op prejudiciële vragen reparatiewetgeving emigratie
Het Register Belastingadviseurs heeft schriftelijke opmerkingen gemaakt bij de prejudiciële vragen over de reparatiewetgeving naar aanleiding van de arresten van de Hoge Raad in geval van emigratie naar respectievelijk Frankrijk, Korea en de Filipijnen.
Lees meer
 
 
Investeringen stijgen, consumentenvertrouwen daalt
De maand maart kenden de grootste stijging in investeringen in een jaar tijd. Dat meldt het CBS. Consumenten zijn echter minder positief over het economisch klimaat.
Lees meer
 
Directe bankkoppeling Snelstart en Rabobank Contentpartner
Snelstart introduceert in samenwerking met de Rabobank een directe bankkoppeling. Bankmutaties worden automatisch ingelezen in online en lokale administraties. 
 
MUIS Software realiseert nieuwe kassakoppelingen in iMUIS Online Contentpartner
MUIS Software heeft er weer een kassapartner bij. Het afgelopen jaar heeft MUIS Software al kassakoppelingen gerealiseerd met UnTill, eCash (Tonit), Lightspeed en Nappkin. Next to Food mag zich nu ook bij dit rijtje van kassakoppelingen aansluiten.
 
Kredietcasus Opleiding
Hoe financiers omgaan met het beoordelen van een kredietaanvraag, houdt menig ondernemer en accountant bezig. Tijdens deze workshop gaat u zelf aan de slag met het uitwerken van een kredietcasus. Age Douma (bankier) en Jan Wietsma ondersteunen u daarbij. De kredietcasus is toegesneden op de mkb-praktijk. U leert door de ogen van een bankier, een […]
 
Customer Succes Medewerker Vacature
Visionplanner helpt administratie- en accountantskantoren om hun klanten succesvol te maken. Daar zijn we goed in en we hebben een ambitieuze groeidoelstelling! Maar onze klanten moeten wel goed gebruik kunnen maken van onze software. En met vragen bij een professioneel team terecht kunnen: de Customer Support Desk. Daarom zijn de medewerkers van onze Customer Support […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn