We brengen Twente naar u toe...!
 
Niet goed leesbaar? Klik hier.
Wij brengen Twente naar u toe dit weekend!
Geachte gasten,
 
Een week of twee geleden zonden we een nieuwsbrief met onze ‘waarnemingen.’ We kregen daar enorm veel hartverwarmende reacties op van velen van u; per mail, per post en zelfs bloemen werden bezorgd. Alles om ons een hart onder de riem te steken. Hartelijk bedankt allemaal, het is fijn om te merken dat we er in elk geval in gedachten niet alleen voor staan

De afgelopen dagen hebben we ook vaak aan u gedacht. Op dit moment is het prachtig in Twente en u heeft dat noodgedwongen moeten missen omdat we allemaal nog voorzichtig zijn met reizen en verblijven. Maar het gezegde luidt niet voor niets: “Als de berg niet tot Mohammed komt, zal Mohammed tot de berg gaan.” Oftewel, we brengen Twente naar u toe!
 
Op tweede Paasdag en gistermiddag hebben we een grote tour gemaakt door Noordoost Twente en hebben we prachtige beelden gemaakt van plekjes die u wellicht herkent van eerdere bezoeken, maar mogelijk zijn er ook plaatsen bij waarvan u denkt dat u ze nog wilt gaan bezoeken, want u was daar nog niet. Het kan allemaal.
 
Als u op onderstaande link klikt, dan komt u op onze website terecht, waar we een selectie van de beelden hebben geplaatst, dan kunt u lekker wegdromen en mijmeren over uw bezoekjes aan Twente. Die uit het verleden of die in de toekomst.
 

Bekijk de foto's

Tot het moment waarop we weer aan open gaan kunnen denken, moet u het hier even mee doen. Wij poetsen ondertussen nog even flink door; alles is van zijn plek, wordt schoongemaakt, onderhouden en hersteld, zodat we er helemaal klaar voor zijn!
 
Ons team staat te trappelen van ongeduld om u weer te ontvangen. Kunt u ook niet wachten tot het zover is? Koop dan nu vast, tegen gereduceerd tarief, onze vouchers voor een toekomstig verblijf in De Holtweijde. De verblijfsdatum is in overleg vast te stellen.
 
We hopen u snel weer te mogen begroeten, met een vriendelijke hoofdknik of, als u lange armen heeft, een elleboogje ;-)!

Met hartelijke groet,
mede namens alle medewerkers van
Landgoed de Holtweijde,
 
 
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen
 

Twitter
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2020 Landgoed de Holtweijde, Alle rechten voorberhouden
U krijgt deze mail omdat u onlangs een bezoek heeft gebracht aan ons landgoed.
Ons adres:
Landgoed de Holtweijde Spiekweg 7 Lattrop, OV 7635 LP Netherlands

Afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp