, wij nemen de Inspiratieweken van Inspiratie-Werkt over... Ben jij ook zo benieuwd hoe de Inspiratieweken gaan worden?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk dit bericht online

Inspiratie-Werkt voor trainingen Persoonlijke
Ontwikkeling

Wij nemen het stokje over ...

Beste ,

Een passend besluit is gemakkelijk te nemen. Zeker wanneer dat fysiek voelbaar is in de diepte van het lichaam. Want zo was het toen wij met Hans aan tafel zaten om de voortzetting van Inspiratie-Werkt te bespreken. 


Wij, Charlotte en Eef, zetten de Inspiratieweken voort en alles wat daar nog uit zal volgen. Daar hebben we ontzettend veel zin in.  


Wij snappen heel goed dat het voor Hans belangrijk is dat de mensen die een inspiratieweek ‘nodig’ hebben, een plek blijven vinden. Eigenlijk heel eenvoudig want ook wij gunnen het een ieder, die het zichzelf wenst om door middel van innerlijk werk, dichter bij zichzelf te komen. Dat is wat ons drijft en dat is wat wij te doen hebben.


Dus wij gaan het doen! Samen met het team gaan we, met ieders eigen inbreng en unieke kwaliteiten, een programma bieden dat er toe doet. Zoals je dat gewend bent. Een programma met de kenmerkende onderdelen van een Inspiratieweek, aangevuld met een grotere plek voor  het (bio-energetisch) lichaamswerk. Iets dat wij als een zeer waardevolle toevoeging zien. Met deze aanvulling krijgen aspecten als draken en talent, de ruimte om voelbaar te worden in het lichaam als een voedende en inspirerende bron van innerlijke kracht.


En wie zijn wij dan wel? Nou daar is veel over te vertellen, maar laten we het kort houden. 


Eef is een geboren Samenbrenger. Het is zijn passie om mensen te begeleiden bij het verkennen van hun mogelijkheden, het ontdekken van hun kwaliteiten en het onthullen van hun verborgen potentieel.


Charlotte is een geboren brenger van Kleur. Wat haar boeit is de eigenheid en diversiteit van ieder mens en de wijze waarop zij of hij het leven vorm geeft.  Om te leren daarin helemaal zichzelf te durven zijn.


Wil je meer weten over ons en het team, dan kun je dat hier lezen.

Wil je meer weten over de Inspiratieweek, dan is dat hier te lezen.


We willen je in ieder geval laten weten dat de Inspiratieweek van 18 - 22 november 2024 door gaat!

Graag verwelkomen we jou of iemand die jij een Inspiratieweek gunt.


Warme groet,

Eef & Charlotte


eef@inspiratie-werkt.nl


charlotte@inspiratie-werkt.nl

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Inspiratie-Werkt, Hertogenlaan 328, 4902 AX Oosterhout, The Netherlands
www.inspiratie-werkt.nl

Afmelden voor deze verzendlijst