Nieuw jaar, een nieuw Kia
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
| Nieuw jaar, een nieuw Kia
Movement that inspires ideas
Op 6 en 15 januari introduceerde Kia wereldwijd het nieuwe logo én een nieuwe ‘Movement that inspires’-merkfilosofie. Wij geloven dat ‘Movement’ zorgt voor nieuwe ideeën en inspiratie. Kia wil verder gaan dan alleen autoproductie door duurzame mobiliteitsoplossingen te creëren voor iedereen. Dat is dan ook onze nieuwe ambitie. 
Ontdek meer
 
7 Slimme ideeën
 
Winters genieten: 7 slimme autotips
Krijgen we meer sneeuw, na de ‘witte zaterdag’ half januari? Wees gerust: zelfs bij ijskoud winterweer brengt Kia je altijd verder. Met doordachte details en slimme tips. Zo haal jij meer fun en rijplezier uit elke rit. En meer kilometers uit elke tank of acculading.
 
Bekijk de tips
gratis aflevering
 
Bestel online met gratis aflevering
Nu tijdelijk gratis aflevering aan huis bij Private Lease als je online besteld. Kies voor zekerheid in onzekere tijden, want verlies jij je baan? Dan nemen wij je Kia met Private Lease terug. Zo stap je zorgeloos in een nieuwe Kia, zonder verrassingen.
 
Bekijk de modellen
 
 
Niro best verkocht
 
Meer Nederlanders dan
ooit kiezen Kia; Niro #1
In 2020 lieten meer Nederlanders dan ooit zich inspireren door de kwaliteit, innovaties en good looks van Kia. Met 26.858 stuks was het ‘t één na populairste merk. Sterspeler: de Kia Niro. Die was met 11.880 stuks zelfs de meest verkochte auto van Nederland. En let op, nu begint het pas!
 
Lees verder
 
Het vergeten kind
 
Help het vergeten kind
Duizenden kinderen in Nederland groeien op in gezinnen met heftige problemen. Ze lijden in stilte want er is niemand die oog voor ze heeft. Niemand bij wie ze echt terecht kunnen. Daarom komt Stichting Het Vergeten Kind in actie.

Maak je hart voor vergeten kinderen in sociaal isolement.
 
Maak je hart
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
Waarmee kunnen we je helpen?
Je ontvangt deze nieuwsbrief op: newsletter@newslettercollector.com
 
Afmelden | Privacy statement | Disclaimer | Online versie