Verhuizing Koninklijke Nederlandse Munt
Beste meneer / mevrouw Do
Het is zover: de Koninklijke Nederlandse Munt gaat verhuizen! Per 1 april aanstaande zullen wij gevestigd zijn in een nieuw, iconisch pand in Houten, ook wel The Dutch Vault. Dit nieuwe pand is speciaal voor de Koninklijke Nederlandse Munt ontwikkeld en heeft een unieke Gouden uitstraling.

Het nieuwe bezoekadres is:
Gouden Hoon 1
3991 CX Houten

Ons postbusadres en telefoonnummer blijven hetzelfde:
Postbus 2407
3500 GK Utrecht
+31-30-2910 410

Invictus Games Den Haag 2020
In het licht van de pandemie van Coronavirus COVID-19 heeft het bestuur van de Invictus Games Den Haag 2020, samen met de Invictus Games Foundation, moeten concluderen dat de organisatie van de Invictus Games Den Haag 2020, gepresenteerd door Jaguar Land Rover, niet meer kan plaatsvinden zoals gepland van 9 tot 16 mei 2020. De organisatoren onderzoeken nu alle opties om de Invictus Games opnieuw in te plannen in de periode van mei of juni 2021. De lancering en de start verkoop van de Invictus Games Den Haag 2020 producten zullen dan ook niet doorgaan. Op dit moment is er nog onzekerheid of deze uitgiften op een later moment zullen worden uitgebracht. Zodra wij meer informatie hebben, laten wij u dit weten via deze nieuwsbrief. 

Rode Kruis
De Koninklijke Nederlandse Munt is trots op en dankbaar voor alle zorgmedewerkers die in tijden van het coronavirus dag en nacht in de weer zijn om ons land op de been te houden. Ook de Koninklijke Nederlandse Munt wil graag een steentje bijdragen. Wij doneren daarom 30% van de nieuwe verkopen van de Rode Kruis herdenkingsmunten aan het Rode Kruis als blijk van onze dank. U kunt de Zilveren en Gouden uitgiften hier bestellen.  
Bekijk uitgiften
Bekijk en bestel: Rode Kruis uitgiften
 Nederlandse munten
 Buitenlandse munten
 Abonnementen
 Collecties
 Accessoires en Cadeaus
Volg ons
Contact
Instagram
Facebook
 YouTube
Service
› Gegevens wijzigen
› Afmelden
© 2020 Koninklijke Nederlandse Munt