Wij geven 50 kaartjes weg voor het Verre Reizen Event

6 months ago


Text only:

Als jij meteen reageert, ben je erbij. | Webversie

Hoi Zuidoost-Azië-liefhebber,

Ook dit jaar staan we weer op het Verre Reizen Event in Den Haag. In het weekend van 27 en 28 oktober wordt de Fokker Terminal omgetoverd tot een grote reishal. En bij onze stand kan je een vliegticketvoucher winnen door je favoriete reisorganisatie te beoordelen.

Extra leuk is dat wij voor onze trouwe lezers 50 keer twee vrijkaartjes hebben gereserveerd. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is een reply sturen op deze mail. Uit alle reacties kiezen wij willekeurig 50 bofkonten!

Dus: stuur een reply en krijg gratis kaartjes!

Geen gratis kaartjes? Dan hebben we korting voor je

Ben jij niet een van de bofkonten? Niet getreurd. Je kan de kaartjes ook met 50 procent korting bestellen. Gebruik code GETAWAY18 en krijg ze voor maar €3,75.

bestel je kaartjes met korting

Wie, wat, waar, wanneer?

Zien we jou op 27 of 28 oktober tijdens het Verre Reizen Event? Leuk! De locatie is de Fokker Terminal in Den Haag, waar je gratis kan parkeren. De deuren gaan open om 10.00 uur en sluiten om 17.00 uur.

Check alle info over het event

Beoordeel je reisorganisatie en win een vliegticketvoucher 

Welke verre reisorganisatie maakte jouw rondreis onvergetelijk? Stem op je favoriet en help je medereizigers met jouw tips. Zo maak je meteen kans op een ticketvoucher. Op het Verre Reizen Event maken we dé reisorganisatie van 2018 bekend.

BEOORDEEL JE REISORGANISATIE

Inspiratie voor je volgende reis

Wil jij (weer) een bijzondere reis maken door Zuidoost-Azië? Op het Verre Reizen Event zijn specialisten van meer dan 200 verre bestemmingen aanwezig die je uit eigen ervaring adviseren. Ook zijn er elk half uur presentaties. Zo stel je jouw droomreis samen, waar je ook naartoe wil! 

MEER VERRE REIZEN EVENT

ZuidoostAzie.nl en Getaway Travel, hoe zat dat ook alweer?

Wil je ons opzoeken op het Verre Reizen Event? Loop dan naar de stand van Getaway Travel, de organisatie achter diverse reiswebsites als ZuidoostAzie.nl. Hopelijk tot dan!

Vorig jaar stonden we ook op het Verre Reizen Event. En ook toen reikten we daar de winnaars van onze Reisorganisatie van het jaar-verkiezing uit. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan de aftermovie van 2017!

Je ontvangt deze e-mail, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | Facebook | Wijzig e-mailvoorkeuren | Afmelden


Nieuw-zeeland.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019