Geniet van veel voordeel met Flying Blue
Online versie
sprite
sprite sprite sprite
Meld u snel aan! En geniet van veel voordeel met Flying Blue!
Beste meneer Do,

Op dinsdag 9 mei gaat de ‘Flying Blue Private Sales’ van start. Hiermee krijgen Flying Blue-deelnemers exclusief toegang tot verrassend veel voordeel op World Business Class-tickets naar vele bestemmingen.

Dit is het ideale moment om u aan te melden voor Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, Air France en partners. U spaart met Flying Blue o.a. voor vluchten, hotelovernachtingen, autohuur, artikelen uit de Flying Blue Store en nog veel meer. Deelname aan Flying Blue is geheel kosteloos.

Meld u voor dinsdag 16 mei aan voor Flying Blue om zeker te zijn van exclusieve toegang tot ‘Flying Blue Private Sales’.

Welkom aan boord!

*U ontvangt dit aanbod omdat uit onze database blijkt dat u op dit geregistreerde e-mailadres nog geen Flying Blue-deelnemer bent. Mogelijk bent u met een ander e-mailadres al wel aangemeld bij het Flying Blue-programma. In dat geval hoeft u geen actie te ondernemen.
sprite
Meld u nu aan
sprite
sprite sprite
sprite sprite sprite
Wat vindt u van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
sprite
sprite
sprite
sprite
sprite
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
sprite
sprite
sprite
Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM en iFly Magazine wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: meld je hier af.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie KLM's privacyreglement.

©2017 KLM Royal Dutch Airlines staat geregistreerd in Amstelveen, Nederland - Handelsregister Amsterdam nr. 33014286.
sprite