Hotel  |  Restaurant  |  Kookschool  |  Meetings & events  |  Culinaire shop

AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | + 31 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL

Wij mogen weer open!

Na 65 jaar eindelijk weer open! Althans, zo voelt het dan. En toch komt het dicht in de buurt; dit jaar bestaat restaurant de Echoput 65 jaar!

In dit nu al bijzondere jubileumjaar hebben wij iets ervaren wat wij nog nooit hebben meegemaakt; wij mochten geen gasten meer ontvangen in ons restaurant of in de bar. Inmiddels zijn wij een paar weken verder en gaat het gelukkig 'de goede kant op'.

De afgelopen tijd hebben wij veel ontwikkeld, ons product verbeterd, heeft iedereen groene vingers gekregen en zien wij er meer dan ooit naar uit om u weer te ontvangen!

Vanaf 27 mei is het zover. Dan openen wij weer onze deuren!

Hopelijk mogen wij vanaf 1 juni iedereen weer ontvangen (ook zonder hotelkamer-reservering). Bijvoorbeeld voor een uitgebreid diner in ons jarige restaurant! Over de opening van ons restaurant hebben wij nog een nieuwtje; daarover meer verderop in deze nieuwsbrief.

Heel graag tot binnenkort!



Met vriendelijke groet,

Karel Klosse en Diana Lodewijkx


Chef Leendert Scholtus is terug!

Na even stil te hebben gestaan, gaan wij niet zomaar weer open. Maar met onze nieuwe oud-chef. Graag delen wij u mee dat in dit bijzondere jubileumjaar Leendert Scholtus na 10 jaar weer de scepter zwaait in de keuken van de Echoput.

Na deze lange tijd zijn wij blij om Leendert wederom welkom te heten in ons team. Kunt u niet wachten om zijn keuken te proeven? Op dit moment mogen wij alleen nog hotelgasten ontvangen met een arrangement.

Boek daarom direct een van onze arrangementen of reserveer een tafel vanaf 1 juni (zoals het er nu naar uitziet).
Interesse in een arrangement?
Bekijk arrangementen

Kom genieten op ons terras

 
Vanaf 1 juni lijkt ook ons terras weer open te mogen! De afgelopen periode hebben wij veel tijd besteed in de verzorging van het terras. En de tuin ziet er weer fantastisch uit!

Dat maakt ons terras een heerlijke plek voor een zonnige lunch, aperitief of misschien al wel een zomers diner? Graag heten wij u vanaf 1 juni daarom weer van harte welkom op ons terras!




Social Echo Van De Maand


Normaal gesproken kiezen wij elke maand  een Social Echo van Instagram of Facebook. Omdat wij dicht zaten, zijn er ook geen foto's gepost door gasten.

 
Heeft u social media? Wie weet bent u de volgende Social Echo Van De Maand.


Volg hotel de Echoput op Facebook en Instagram @HoteldeEchoput
       
Volg ons ook op social media.
Copyright © 2019 Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.

Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.