Bekijk deze e-mail online
Blauwe bessen
Spanje - 125 g

2,29
Notenpasta
Horizon - bijv. 350 g gemengd
8,99
6,99
Sappen
Luna e Terra - bijv. 1L appelsap
2,69
2,29
 
Baby avocado
Spanje - 350 g

2,29
Bekijk alle aanbiedingen
Bestel je boodschappen voor Pasen uiterlijk woensdag 31 maart online. Shop jij liever in één van onze winkels? Probeer dan op minder drukke tijdstippen langs te komen.
Onze actiefolder staat bomvol heerlijke paasaanbiedingen! Deze week extra uitgebreid om jou volop te inspireren voor je paasactiviteiten.
Volgezogen met de Siciliaanse lentezon op een vruchtbare, mineraalrijke bodem. Chiara vertelt je alles over smaakvolle bio-sinaasappelen.
Is Pasen niet bij uitstek geschikt om uit te pakken met een overheerlijke high tea? We hebben de high tea toppers voor je op een rij gezet.
Een paasbrunch is niet compleet zonder heerlijke sandwiches. Onze knapperige broden en smakelijk beleg bieden oneindig veel inspiratie. Varieer er op los met zuivel, plantaardige vervangers en natuurlijk lekker veel groente!
Plantaardig maar toch hartig beleggen? Met dit plantaardig beleg zet je in een handomdraai je tanden in een heerlijk hartige sandwich.
Sandwich met hummus en bietjes, afgetopt met tuinbonen! De verbeterde hummus is romiger, smaakvoller en voedzamer dan ooit. Probeer nu!
Met Pasen is het heerlijk om met de familie lang en uitgebreid te tafelen. Met deze paasacties maak jij van de paastafel een feestje. 
 
De melk in Zuiver Zuivel kaas is afkomstig van koeien met hoorns en wordt zo min mogelijk bewerkt. Het resultaat? Jonge kaas, heerlijk romig en vol van smaak.
Deze volle melk afkomstig van Jersey koeien is - door het hoge gehalte aan vet en eiwit - dé ideale melk om heerlijke cappuccino's mee te maken. 
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
Copyright © 2021 Ekoplaza, Alle rechten voorbehouden.
Met ♥ verstuurd door Ekoplaza


Bekijk e-mail in browser | Aanbiedingen volgende week | Contactgegevens
profiel updaten of afmelden 

Ekoplaza Kempkens 1000 Veghel, 5465 PR Netherlands