Wij pinnen voor u
Wij pinnen voor u

Vorig jaar toen Winkelcentrum Ackershof 15 jaar bestond, haalde de Ondernemersvereniging Ackershof als eerste winkelcentrum in Nederland de actie Wij pinnen voor u naar ons centrum. Zowel de ondernemers als het winkelend publiek vonden dit zo'n leuke actie dat er is besloten het dit jaar nog eens dunnetjes over te doen. Presentator Jeroen van de Berg komt aanstaande zaterdag 30 september van 12:00 tot 16:00 uur naar het centrum. Hij neemt een cameraman en een assistente mee.

Het kan dus zomaar zijn dat u in die tijd "overvallen" wordt door Jeroen met de vraag of hij voor u de aankoop die u gedaan heeft of die u gaat doen mag betalen. Jeroen is namelijk in het bezit van de bankpas van Ackershof. Hij gaat dan het bedrag van uw aankoop voor u pinnen. Er is met Jeroen afgesproken dat hij deze dag in totaal voor maximaal 1500 euro mag pinnen.

Er wordt door de cameraman een leuk filmpje van gemaakt. Dit filmpje wordt (nadat u toestemming heeft gegeven)  de volgende dag op Facebook geplaatst. Vorig jaar gaf bijna iedereen toestemming om dit filmpje te plaatsen.

Jeroen is in totaal vier uur in het centrum. In die tijd kan hij ongeveer 20 mensen blij maken. Aangezien de actie mede is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds bezoekt Jeroen niet alleen een aantal winkels in Ackershof, maar ook in de omliggende straten (Stationsstraat, Oost- en Westlaan, Kerkweg en Emmapark).

We hopen dat deze geweldige actie veel mensen aanstaande zaterdag naar het centrum van Pijnacker zal trekken.

 



Volg Winkelcentrum Ackershof Pijnacker
Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laaste nieuws van Ackershof Pijnacker? Bezoek dan www.winkelcentrumackershof.nl of volg ons op Twitter en/of Facebook. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven. Wilt u deze niet meer ontvangen? Klik dan hier.
Copyright 2017 Winkelcentrum Ackershof