De Meerpaal viert Het Nationaal Theaterweekend! ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

In het laatste weekend van januari hebben we wat te vieren! Maar liefst vier topvoorstellingen kun je dan beleven voor slechts €10,- per voorstelling. Daarnaast staan deze week Martine Sandifort met haar nieuwe voorstelling én De Meisjes met de Wijsjes op het podium van De Meerpaal.

Ontdek hieronder alles over de voorstellingen en kom genieten van prachtige theatermomenten!

Hartelijke groet
Frens te Kiefte (theaterprogrammeur)

VANAF NU IN DE VERKOOP: Het Nationaal Theaterweekend!

Het Nationaal Theaterweekend. Een grandioos initiatief; drie dagen in het laatste weekend van januari bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland. Iedereen kan voor slechts €10,- per persoon een theatervoorstelling bekijken.

De Meerpaal in Dronten is een van die vele locaties. We vieren eind januari 2022 het Theaterweekend nét een tandje extra met maar liefst vier avonden! We vieren een speciale kick-off-avond op donderdag 27 januari; vanaf dan is het tot en met zondag feest!

Iedereen kan met een lage entreeprijs op een laagdrempelige manier dichtbij naar het theater. Wat de programma-invulling wordt, blijft nog heel even geheim. Maar we hebben vier topvoorstellingen! Koop een kaartje en laat je verrassen!”

We garanderen kwaliteit maar blijven nog even cryptisch:

– We starten donderdagavond lachend!

– Op de vrijdagavond stapt de artiest even weg van ‘zijn brothers’ en brengt een uniek en theatraal muziekprogramma op het toneel.

– Zaterdagavond gaan we verder met een cabaretier die de grote zaal van De Meerpaal lachsalvo’s bezorgt!

– We sluiten het Theaterweekend af op zondagmiddag met een damesformatie die eerder in De Meerpaal speelde. Een heerlijk concert op het Binnenplein!

Koop hier je €10,- tickets voor donderdag 27 januari →

 

Koop hier je €10,- tickets voor vrijdag 28 januari →

 

Koop hier je €10,- tickets voor zaterdag 29 januari →

 

Koop hier je €10,- tickets voor zondag 30 januari →

 

| CABARET| Martine Sandifort

Beleef aanstaande donderdag: Martine Sandifort!
Op zoek naar geluk, rust en balans in je leven? Eindelijk eens zorgeloos van het leven genieten? Dan moet je vooral NIET op donderdag 11 november bij Martine Sandifort met de voorstelling ‘NAMASTEETJES’ in De Meerpaal zijn!

Martine Sandifort is een van s ’lands topcomédiennes. Het grote publiek kent haar van tv-programma’s als Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis en Dokter Corrie. In het theater vormde zij jarenlang een succesvol duo met zowel Alex Klaasen als Remko Vrijdag.

Kom naar NAMASTEETJES en laat Martine nu live in het theater jouw goeroe-coach zijn! De afgelopen jaren heeft Martine Sandifort al duizenden mensen naar de klote gecoacht! En met... succes! Daar zijn de onderstaande recensies het bewijs van:

‘Ik ben sindsdien volledig de weg kwijt, fantastisch!’ (een vrouw)
‘Geweldig, zo diep ben ik nog nooit gegaan!’ (een man)
‘Martine heeft echt het slechtste in mij naar boven gehaald, ik ben haar zo dankbaar!’ (een vrouw)

Aarzel niet en gun jezelf NAMASTEETJES! Daarna zal ook jouw leven volledig veranderd zijn. Of niet....

  • Do 11 november om 20.30 uur.
Info & Tickets →

| MUZIEK | De Meisjes met de Wijsjes

IJzersterke, vierstemmige zang, hilarische scènes en een virtuoze muzikant op zaterdag 13 november in De Meerpaal. Een verfrissende wind van de enige echte Nederlandse Vocalpopgroep: de Meisjes met de Wijsjes.

De dames schudden het brave imago van zich af met hun tweede theatervoorstelling MOERSTAAL. Een programma over communicatie in onze moerstaal, oertaal, gebarentaal, lichaamstaal, muzikale taal óf juist gebrek aan taal.

Begeleid door hun multi-instrumentalist brengen de Meisjes een breed repertoire aan bekende en minder bekende Nederlandse nummers van artiesten als Boudewijn de Groot, Alain Clark, de 3JS en Anouk. Aangevuld met eigen werk van de Meisjes wordt alles uit de kast getrokken om je omver te blazen, te ontroeren en te verrassen.

  • Za. 13 november om 20:30 uur.
Info & tickets →

 

Bekijk alle voorstellingen →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©