Ontdek de vlaktes, bergen en canyons.
 
 
Nieuwsbrief
 
Hoi,
 
De duinen in de woestijn die voor je uitstrekt bestaat uit meer dan honderd tinten rood. De horizon boven de zandheuvels steekt af tegen de knalblauwe lucht. Af en toe staat er een dorre boom in het landschap. Ben je in een aflevering van Planet Earth beland?

Nee, dit is echt! Je staat midden in de woestijn van de Sossusvlei. De landschappen van Namibië lijken in het echt nóg mooier dan in de brochures. Reis mee langs de diepe kloven van de Fish River Canyon, spot de Big Five in Etosha National Park en wandel over de glooiende zandduinen van Swakopmund.  

Ben je klaar voor adembenemende uitzichten? Deze week reizen we langs de mooiste landschappen van Namibië.
 
 
Op avontuur in de natuur
 
Actief in Swakopmund
​​​​​​​​​​​​​​In Swakopmund voel je de adrenaline door je lijf gieren. Ga skydiven. Of doe het iets rustiger aan en maak een ballonvaart over de droge vlaktes van de Namib-woestijn. Op zoek naar snelheid? Race dan met een quad door de woestijn of surf met een sandboard van de duinen af.
GA NAAR SWAKOPMUND
Top 4 mooiste wandelingen door de natuur van Namibië
Namibië is meer dan alleen safari's. Ga op avontuur en ontdek de landschappen van Namibië te voet. Van korte, makkelijke wandelingen tot zwaardere, meerdaagse trekkingen: er is vast en zeker een hike die bij jou past!
BEKIJK DE TOP 4
 
Wist je dat?
… het in het Namibische deel van de Caprivi-regio een stuk rustiger is dan over de grens in Zambia en Zimbabwe? Deze natte oase in de dorre woestijn is een walhalla voor dieren. Het kan wel moeilijker zijn om het wild te spotten, want er zijn genoeg bomen om achter te schuilen.
LEES MEER OVER CAPRIVI
10 tips voor fotograferen op safari
De Big Five wil je niet alleen zien, je wil ze ook voor je lens krijgen. En dan liever geen bewogen foto van een luipaard. Maar hoe schiet je het perfecte plaatje? Met deze tips weet je zeker dat jij straks met jaloersmakende foto's thuiskomt!
LEES HIER DE 10 TIPS
 
 
Ervaringen van reizigers
 
Rondreis door Namibië
Chris: "Met een eigen four wheel drive op ontdekkingsreis in de Namib woestijn, op safari in het Etoshapark, walvis spotten in Walvisbaai .... wow!"
LEES HIER DE REVIEW
Veelzijdig Namibië
Heidi: "De verscheidenheid in natuur en cultuur, water, stof en droogte, het machtige dierenrijk, de prachtige landschappen in de meest bizarre kleuren."
LEES HIER DE REVIEW
Onvergetelijke reis
Marianne: "Op campings gestaan met de auto en een tent op het dak. Wat een ervaring!"
LEES HIER DE REVIEW
 
Hebben we je geïnspireerd om naar Namibië te reizen?
 
Bekijk en vergelijk dan alle reizen in onze reiszoeker!
 
 


 
Onze reismagazines
 
 
 
 
Reisadvies Namibië (18 augustus 2022)
Het reisadvies voor Namibië is geel.
Bekijk hier het hele reisadvies voor Namibië.

Nieuwsbrief
​​​​​​​ Voorkeuren wijzigen | Afmelden

Vrienden van Getaway Travel
Media credits 
 
Meer Getaway Travel