ELF Voetbal nieuwsbrief van 20-11-2019
Wijnaldum, Luuk de Jong en meer: de Oranje-tops en flops tegen Estland

Het was een koud kunstje voor de EK-gangers van Oranje. Het Nederlands elftal was met liefst 5-0 te sterk voor Estland, de hekkensluiter van Groep C. De ruime overwinning betekent echter niet dat alle internationals een foutloze avond beleefden. 


Lees verder
Samenvatting Nederland - Estland 5-0

Het Nederlands elftal sloot dinsdagavond de kwalificatiereeks voor het EK van 2020 af met een 5-0 zege op Estland. De tweede plek in de poule veranderde niet meer.

Lees verder
Zo kan het nationaal elftal van Suriname eruit gaan zien

Dinsdagochtend schreef Suriname voetbalhistorie. Door een overwinning op Nicaragua plaatste het land zich voor het eerst in de geschiedenis voor de Noord-Amerikaanse Gold Cup. Een knappe prestatie van een team dat vrijwel alleen maar bestaat uit spelers afkomstig uit de eigen competitie.

Lees verder
Deze Europese ploegen liggen op koers voor promotie naar het hoogste niveau

De interlandperiode is een mooie gelegenheid om de balans in de Europese topcompetities op te maken. Eerder keken we onder meer naar de topschutters en ploegen die juist moeite hebben met scoren. Maar welke ploegen azen eigenlijk op promotie in Nederland, Engeland, Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk?

Lees verder
Deze ELF spelers zijn nog in de race om topscorer van 2019 te worden

Het einde van het kalenderjaar komt in zicht. Met nog enkele voetbalweken te gaan maakt ELF Voetbal de balans op. Welke elf spelers maakten in 2019 de meeste doelpunten? 

Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
Het extra dikke PANNA! Winterdoeboek is uit!

De winter? Dat is toch die tijd van het jaar waarin het zo vroeg donker is? Dat de velden zijn bevroren en een dikke deken op de bank je warm wordt. Nou, gelukkig is daar het PANNA! Winterdoeboek. Het extra dikke nummer is vanaf nu verkrijgbaar.

Lees verder
Ranglijst: de meest intimiderende Eredivisie-mascottes (1)

Beter goed gejat dan slecht bedacht! Wij zagen onze collega's van SoccerBible met een hilarisch artikel op de proppen komen. Iemand was losgegaan op de mascottes. Kunnen wij ook, maar dan beter. Daarom rangschikten we alle Eredivisiemascottes op hun intimidatiekunsten. We beginnen onderin en zien veel braaf volk. 

Lees verder
Ranglijst: de meest intimiderende Eredivisie-mascottes (2)

Soms ziet een mens iets voorbij komen en denkt-ie 'shit, had ik dat maar bedacht'. Een mascotteranglijst van de Premier League is ronduit geniaal. Het fijne is: wij kunnen dat gewoon ook doen, maar dan voor de Eredivisie. Waar we in deel één nog doetjes van mascottes tegenkwamen, zit het echte werk in dit deel. Handen voor je ogen en lezen... als je durft!

Lees verder
Hertha BSC - Freiburg SC14-12-2019
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - Eintracht Frankfurt14-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Koln FC - Bayer Leverkusen14-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Borussia Dortmund - Leipzig RB14-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
 
Arsenal FC - Manchester City14-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen