Slimmer werken
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Beste lezer,

Heb jij al geïnvesteerd in je ontwikkeling dit jaar?

Nog even en de eerste helft van dit jaar is alweer voorbij. Een mooi moment om te reflecteren op jouw groei en ontwikkeling.

Er zijn verschillende redenen waarom het goed is om te groeien. Als jij jezelf blijft ontwikkelen, verbetert je aanpassingsvermogen. Hieronder nog meer voordelen:
  • Je wordt flexibeler en staat meeropen voor nieuwe ideeën.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen in je werk, waardoor je uitdagingen makkelijker aangaat.
  • Je kunt meer genieten van je werk, omdat je doelgerichter aan de slag gaat met doelen die jouw werk leuker maken.

Naast de voordelen voor jou, is het ook fijn voor je werkgever: door het ontwikkelen van je vaardigheden en kennis, zal je beter presteren. Hierdoor lever je een bijdrage aan de groei en het succes van je organisatie, want jouw nieuwe ideeën dragen hieraan bij.


Vergeet niet om je opleidingsbudget in te zetten.
Een opleidingsbudget is niet alleen voor opleidingen en trainingen in je eigen vakgebied, maar ook om productiever te leren werken. Je kunt denken aan trainingen over het organiseren van je werk, het optimaliseren van je communicatie of het prioriteren van je werk, zodat je betere keuzes kunt maken.

Wil jij weten of er een opleidingsbudget voor jou beschikbaar is? Dit staat vaak beschreven in je arbeidsovereenkomst, het beleid of de cao. Staat het hier niet in, dan weet de afdeling HR je vast meer te vertellen. Dit opleidingsbudget wordt per jaar toegekend. Heb je er dit jaar nog geen gebruik van gemaakt, dan kun je dat alsnog doen!


Meereffect biedt trainingen op het gebied van productiviteit.
In deze trainingen gaat het niet om harder werken, maar om slimmer naar je werk kijken en zo de productiviteit verbeteren. Dit helpt je om meer rust en overzicht te krijgen en het levert meer tijd op.

Bekijk ons trainingsaanbod en zet jouw opleidingsbudget van 2024 in! Het blijven ontwikkelen in je werk is een investering in jezelf. En wil je graag samen met collega’s productiever werken op een ontspannen manier? Informeer dan eens naar de incompany trainingen.

 
Vriendelijke groeten,
Het team van meereffect
 
Deze e-mail ontvang je omdat je toestemming hebt gegeven voor het ontvangen van artikelen en tips over slimmer werken en het aanbod van meereffect.


Afzender: meereffect, Postbus 350, 3940 AJ  Doorn. Telefoon +31 (0)88 0016 200

Meereffect is eigenaar van Slimmer Werken© en officiële licentiehouder van Getting Things Done®
en Streamline Certified®.